Provedite zimovanje 2022/2023  na nekoj od planina u Srbiji i regionu ili na nekoj od top destinacija kao što su Austrija, Slovenija, Italija ili Bugraska.

Još uvek niste ugrabili nekoliko slobodnih dana i otišli na skijanje? Ovo je sjajna prilika za to!

Skijanje, snowboard ili možda samo uživanje uz odmor? To prepuštamo vama! Samo izaberite neku od op destinacije kao štp su:

Austrija ● Slovenija ● Srbija ● Bugarska

Pogledajte listu zemalja i odmah rezervišite neku od destinacija za zimovanje!

Slovenija je uprkos maloj površini puna prirodnih bogatstava, od lekovitih dejstava termalnih voda do povoljnih klimatskih uslova i neokrnjene prirodne okoline. Zimovanje u Sloveniji poznato je po lako pristupačnim skijalištima, atraktivnim cenama skijaških karata i dobroj domaćoj kuhinji (jota, štrudle, kobasice, krvavica…)
Austrija je svetski poznata skijaška destinacija koja podrazumeva dobro uređene ski staze, odličnu ponudu hotela, pansiona i apartmana, vrhunske škole skijanja, wellness sadržaje, termalne banje… Zbog velikog broja ski centara i njihove raznovrsnosti, Austrija nudi interesantne sadržaje ne samo aktivnim sportistima i onima koji traže nove izazove, već i porodicama sa decom.
Ski centri u Srbiji su odličan izbor za zimovanje i skijanje, odnosno za sve one koji ne žele da putuju predaleko za porodičan zimski odmor, kao i za one koji tek počinju da skijaju (škole skijanja su veoma povoljne). Pored toga, ski centri u Srbiji (Kopaonik, Stara Planina i Zlatibor) odlična su prilika za kratke ski vikend boravke.
Zimovanje 2021 u Bugarskoj je usmerena ka ski centrima Bansko i Borovec, koji su ujedno i dva najpoznatija i najveća skijališta u Bugarskoj. Pored ova dva, u Bugarskoj ima oko 12 ski centara, koji svake godine privlače sve veći broj stranih turista na relativno jeftin zimski odmor.
Spoj prirodnih lepota i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, svrstavaju Bugarsku među najbolje skijaške centre u istočnoj Evropi.
zimovanje