[masterslider alias=“7″]

Za vas izdvajamo Wellness i Spa ponudu!

Potreban vam je pravi, „pasivni odmor“? Wellness i Spa programi su idealni za Vas!

U ponudi imamo veliki  izbor termi u Sloveniji kao i top hotela u Madjarskoj! Sve banje nude neverovatan welness i spa program koršćenje usluga termalnih bazena, sauna, teretane kao i usluga profesionalne masaže.

Pogledajte listu zemalja i odmah rezervišite vaš idealni wellness i spa program!

U termama Čatež tokom cele godine nudimo zdravo, relaksacijsko kupanje u brojnim bazenima letnje i zimske Termalne rivijere. Pozivamo vas na Wellness i spa programe relaksacije, „maženja“ i zdravlja u centrima dobrog osećanja, kao i na različite sportsko-rekreativne sadržaje u sportskom centru ili na otvorenom. Prijatan boravak u hotelima, prijatno druženje u različitim restoranima, pubu ili „Pri kapitanu“ u centru kampa je sigurno.
Rogaška Slatina se nalazi u istočnoj Sloveniji. Mesto koje su u davnoj prošlosti neprestano posećivali mnogi članovi evropske elite. Izvor u Rogaškoj Slatini, je voda koja sadrži preko 1000mg magnezijuma i po tome vekovima predstavlja nepresušan izvor zdravlja i temelj „balneo“ terapije koja se bazira na proverenim rezultatima i blagodetima tog prirodnog bogatstva.
Terme Olimia predstavljaju omiljeno odredište za one koji žele nešto više od samog uživanja u termalnim vodama. Zimski „wellness centar” Termalia sa vodenim površinama i velikim izborom različitih sauna, kao i letnji termalni park Aqualuna predstavljaju vrhunsku atrakciju.
Hotel Vivat je moderan hotel koji nudi svojim gostima opuštajucu atmosferu, ali i aktivanodmor. Sadrži 89 dvokrevetnih soba i apartmana. Sve sobe imaju klima uredaj, LCD TV, telefon, Wi-Fi, mini bar, sef, kupatilo. Hotel je povezan za termalnim kompleksom od oko 2.000m2.
Hotel Hunguest Forras smešten je u Segedinu i nudi besplatno, neograničeno, svakodnevno korišćenje spa centra i akva parka Napfényfürdő Szeged, koji poseduje avanturističke bazene, 9 tobogana u zatvorenom i 4 tobogana na otvorenom prostoru, termalna kupatila, saune, parno kupatilo i slanu kabinu. Spa centar je smešten odmah pored hotela i do njega se dolazi zatvorenim hodnikom.
wellness i spa

Top Destinacije

Slovenija

Mađarska