from €0,00
Book Now

Umbrija 2018

Created with Sketch. Umbria, Italy
Not Rated

Duration

Tour Type

Specific Tour

Group Size

Unlimited

Languages

___

Overview

TERMIN HOTEL CENA PO OSOBI DOPLATA ZA jednokrevetnu SOBU
10.10. – 15.10. VEGA *** 169 evra 60 evra

U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:

 • prevoz autobusom na navedenoj relaciji (visokopodni ili dabldeker sa audio i video opremom)
 • tri noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu kategorije 3* u Peruđi ili okolini
 • razgledanja prema programu
 • usluge licenciranog vodiča
 • troškovi organizovanja putovanja.

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:

 • fakultativni izleti  
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • obaveznu gradsku komunalnu taksu u iznosu od 2€ po noćenju  po osobi, a za boravak u hotelima sa 3* €

UMANJENJA
● Umanjenje za treću odraslu osobu u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 10%. (isključivo na upit)
● Umanjenje za dete do 12 godina u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 15%. (isključivo na upit)
● Umanjenje za sopstveni prevoz 75 evra po osobi (VAŽNO: putnici sa sopstvenog prevoza nemaju razgledanje grada po dolasku i fakultativni izleti   
  zavise od raspoloživosti mesta u autobusu)

SMEŠTAJ

Hotel je udaljen oko 6 km od centra Peruđe, sa kojom je dobro povezan.U blizini hotela ima brojnih kafića i restorana. Hotel ima recepciju, aperitiv bar i restoran. Sobe su dvokrevetne sa kupatilom, standardno opremljene, sa telefonom i TV – om. Wi–fi je besplatan . Doručak se služi po principu samoposluživanja.
● Organizator putovanja  zadržava pravo zamene ovih hotela, hotelima iste ili više kategorije.

 • FAKULTATIVNI IZLETI I POSETE
 • Poludnevni izlet  za“ Orvieto” 20 € U cenu je uključeno: prevoz autobusom, prevoz žičarom, posete navednim mestima bez ulaznica i usluge vodiča.
 • Poludneni izlet Kortona -Areco 25 €  U cenu je uključeno: prevoz autobusom, posete navednim mestima bez ulaznica i usluge vodiča.
 • Prijavljivanje za izlete i posete je prilikom prijavljivanja za putovanje a plaćanje je u inostranstvu, isključivo u evrima. Potrebno je najmanje 30 učesnika za realizaciju izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuju uz korigovanje cene.

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE “UMBRIJA”

 • Potrebno je najmanje 40 putnika za realizaciju ovog putovanja. ● Uz blagovremeni upit u poslovnicama Organizatora putovanja, postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim I dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

 • Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu banke INTESA, na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja.
 • Plaćanje može biti:1) Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun d) platnim karticama (Visa, Master, American Express, Maestro i Dina).2) Uplatom na rate bez kamate – akontacija 40%, a ostatak:a) čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije;b) platnim karticama (Visa, Master, American Express Banca Intesa-e i Komercijalne banke) na maksimalno šest mesečnih rata; kartica mora biti provučena kroz POS terminal u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije; 3) Uplatom celokupnog iznosa platnim karticama (Visa, Master, American Express Banca Intesa-e i Komercijalne banke) na maksimalno šest mesečnih rata.

MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Preporučuje se putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Cena polise je približno jedan evro po danu provedenom na putovanju.

OPŠTE NAPOMENE ZA PUTOVANJE

 • Organizator zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajudi iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
 • U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.

Organizator putovanja: OTP 196/2010

 

Pogledaj još

Itinerary

Expand All
1. dan - BEOGRAD

Sastanak grupe i 17:30 h kod Arene, polazak u 18:00 h. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.

2. dan - ASIZI- PERUĐA

Prepodnevni dolazak u Asizi. Grad Asizi je rodno mesto sv. Franje Asiškog, jednog od najvećih svetitelja Rimokatoličke crkve, koji je u njemu osnovao franjevački red. Panoramsko razgledanje grada: spektakularna Bazilika sv. Franje s franjevačkim samostanom Sacro Convento i čuvenim Đotovim freskama, koje su pod zaštitom UNESCA... Smeštaj u hotel u okolini Peruđe. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan PERUĐA –ORVIETO– PERUĐA

Doručak. Nakon doručka odlazak mini vozom do istorijskog centra grada.Razgledanje grada: Katedradrala San Lorenco, crkva sv. Petra i srednjovjekovni akvadukt, Fontana Maggiore, Palata dei Priori, Etrurski slavoluk, Mermerna fontana. Peruđa je poznata i kao grad čokolade,grad koji će vas osvojiti već na prvi pogled. Slobodno vreme u centru grada, za šetnju i uživanje u ukusima čuvene “bacci perugina”(poljubci iz Peruđe) čokolade.U ranim poslepodnevnim časovima fakultativni odlazak do Orvieta. Po dolasku u Orvieto, čuveni gradić ove regije, ukrcavanje na žičaru, koja vodi do istorijskog dela grada koji se nalazi na krečnjačkoj steni koja kao da će svakog časa da se obruši pod težinom predivne katedrale građene 3 veka. Organizovano razgledanje grada, šetnja glavnom ulicom Kavur, koja vodi do trga Duomo, na kom se nalazi veličanstvena katedrala, zatim odlazak do Trga naroda, gde je središte uprave nad gradom. Povratak u hotel . Noćenje.

4. dan PERUĐA –KORTONA- ARECO– PERUĐA

Doručak. Fakultativni izlet do Cortone. Dolazak u mali, prelepi gradić Kortonu.. Po dolasku, kraći obilazak istorijskog centra grada uz razgledanje: Trg Republike , palata Komune – sedište uprave grada, palata Kasali... Slobodno vreme. Kraće putovanje do Areca, jednog od najlepših toskanskih gradova. Obilazak istorijskog centra grada uz razgledanje: trg Grande koji predstavlja najlepši deo Areca,čuven i po tome što je poslužio kao scenografija za poznati film „La Vita e Bella“( Život je lep), Duomo –prelepe katedrale, crkva Sv. Franje, Petrarkina kuća u kojoj je rođen čuveni pesnik ...Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan PERUĐA –GUBIO

Doručak. U toku prepodneva polazak iz Peruđe. Odlazak do srednjovekovnog grada Gubia, petog po veličini u oblasti Umbrije. Grad se nalazi na veoma neobičnom mestu, strmoj padini iznad koje se uzdiže planina Inđino, jedna od lanaca središnjih Apenina. Obilazak trga Grande, na kom se nalazi palata Konzula i Duždeva palata.Slobodno vreme za šetnju. U poslepodnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji.

6. dan - BEOGRAD

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

Tour's Location

Created with Sketch. Umbria, Italy
Created with Sketch.
from €0,00

You might also like