Evropski gradovi – Putovanja popusti!

Putovanja popusti – pogledajte našu novu ponudu i veliki broj evropskih tura koje su na popustu! Provedite Uskršnje praznike u Rimu, Djenovi ili ako u vama ima malo avanturističkog duha, posetite posetite neku od destinacija koje će vas ostaviti bez daha – dvorce Loare ili poznati dvorac Nojšvanštajn u Bavarskoj Nemačkoj.

Za sve navedene ture i evropska putovanja popusti sede svima koji do kraja marta naprave rezervaciju!

putovanja popusti
Želite da odete na letovanje i leto 2019 provedete u Grčkoj? Naša turistička agencija je u mogućnosti da Vam ponudi veliki izbor najpopularnijih grčkih odmarališta za  letovanje 2019. Pogledajte našu ponudu i nadjite smeštaj u nekom od grčkih odmarališta koji ispunjava sve Vaše zahteve.
Španija je smeštena na jugozapadu Evrope i zauzima veći deo Pirinejskog poluostrva. Svake godine milioni turista posećuju Španiju, čineći je jednom od najpopularnijih turističkih destinacija Europe i sveta. Posetite destinacije kao što su Kosta Brava, Kosta Dorada ili Palma de Majorka.
Turska je zemlja kontrasta i raskošne lepote i sjajan izbor za letovanje ove godine. Luksuz, raskoš, odlični lux hotelski kompleksi sa raznovrsnim sadržajima i All inclusive uslugom čine Tursku destinacijom sa najkvalitetnijom hotelskom ponudom i uslugom. Na prostoru Turske prepliću se staro i novo, tradicionalno i moderno…
Republika Italija je država na jugu Evrope. Italija obuhvata Apeninsko poluostrvo i tri velika ostrva na Sredozemnom moru: Siciliju, Sardiniju i Elbu.

Top Ture

Bavarska 2018
Bavaria, Germany

€0,00

Beč 2023
Vienna, Austria

€0,00

Cinque Terre – Elba 2018
Cinque Terre Point, Levanto, SP, Italy

€0,00

Cinque Terre 2018
Cinque Terre Point, Levanto, SP, Italy

€0,00

Dolina Loare
Loara, France

€0,00

Dvorci Bavarske 2018
Neuschwanstein Castle, Neuschwansteinstraße, Schwangau, Germany

€0,00

Firenca i Toskana 2018
Toskana, Italy

€0,00

Istanbul – AVIO
Istanbul, Turkey

€0,00

Istanbul – BUS
Istanbul, Turkey

€0,00

Lisabon 11.11.2018. – AVIO
Lisbon, Portugal

€0,00

Lisabon 22.10.2018 – AVIO
Lisbon, Portugal

€0,00

Madrid 16.10.2018. – AVIO
Madrid, Spain

€0,00

Moskva i Sankt Peterburg 2018
Moscow, Russia

€0,00

Najlepša jezera Italije 2018
Lake Maggiore

€0,00

Pariz 2018
Paris, France

€0,00

Portugalska tura 2018
Portugal

€0,00

Prag 2018
Prague, Czechia

€0,00

Rim 2018 – AVIO
Rome, Metropolitan City of Rome, Italy

€0,00

RIM 2023
Rome, Metropolitan City of Rome, Italy

€0,00

Sardinija 2018 – AVIO
Sardegna, Italy

€0,00

Taragona 2018
Tarragona, Spain

€0,00

Umbrija 2018
Umbria, Italy

€0,00

VENECIJA 2018
Venice, Metropolitan City of Venice, Italy

€0,00

Zemlje Beneluksa 2018
Belgium

€0,00

32. KOPAONIČKA ŠKOLA PRIRODNOG PRAVA – SLOBODAN PEROVIĆ 2019

32. KOPAONIČKA ŠKOLA PRIRODNOG PRAVA – SLOBODAN PEROVIĆ 12-17. decembar 2019 Savetovanje sa opštom temom PRAVO I SNAGA UMNOSTI Posvećeno Osnivaču Kopaoničke škole prirodnog prava akademiku prof. dr Slobodanu Peroviću Kongresni centar – Hotela Grand Hotel & Spa **** Smeštaj je obezbeđen u ekskluzivnom objektu NEBESKE STOLICE 2 **** . Hotel je lociran u prijatnom […]

24. BUDVANSKI PRAVNIČKI DANI 02-06.jun 2019

24. BUDVANSKI PRAVNIČKI DANI 02-06.jun 2019 Kongresni centar hotela MEDITERAN-Bečići AKTUELNA PITANJA SAVREMENOG ZAKONODAVSTVA Glavne teme: PREDNACRT GRAĐANSKOG ZAKONIKA REPUBLIKE SRBIJE • Upravno i radno zakonodavstvo • Izvršno pravo • Evropsko pravo Obezbedite svoje učešće i bukirajte odabrani hotel, avio kartu, kotizaciju i transfer. U cenu aranžmana je uračunato: • Smeštaj u odabranom hotelu na […]

Rim septembar – novembar 2018.

● Obilazak znamenitosti Rima pešice je uključen u cenu.
● Izuzetno zanimljiv izlet Forum i Koloseum.
Izleti i posete: ●“VATIKAN” ●“FORUM I KOLOSEUM”
4 dana (3 noćenja sa doručkom, smeštaj u hotelu kategorije 3*) – avionom
Polasci: 23.septembar, 7. i 21. oktobar, 11. novembar 2018.

Rim, koji je vekovima bio prestonica najmoćnijeg carstva u evropskoj istoriji i mnogo duže duhovno središte katoličkog sveta, sedište grada-države Vatikana, posetioci često opisuju kao poseban i jedinstven. Italijani, takođe, za svoj glavni grad znaju da kažu da je svet za sebe. Trajanje od skoro tri hiljade godina odredilo je prirodu ovog grada, stvarajući celinu kakva se nigde drugde u svetu ne može naći. Kao drevno mesto, krcato spomenicima, Rim je muzej na otvorenom. Ali, Rim je i moderan grad u usponu. Ta kombinacija vitalnosti i bogate istorije stvara jedinstven grad. Možda će posetiocu najbolje pomoći da sagleda Rim, ako obrati pažnju na odnos uvek ležernih Rimljana prema gradu. Za njih prošlost i sadašnjost igraju podjednaku ulogu u onome što čini Rim. Pun vibracija savremenog grada, uz pomoć nove tehnologije, arhitekture, umetnosti, mode i kulinarskog umeća, Rim neprestano privlači nove putnike. I ostaje popularan kao što je bio u vreme kada su ljudi sa svih strana Rimskog carstva hitali da vide njegov sjaj.

Porto i Lisabon 25. septembar 2018.

OBIDOŠ – BATALJA – KOIMBRA – PORTO – SINTRA – LISABON
5 dana (4 noćenja sa doručkom / polupansionom, smeštaj u hotelima kategorije 3* i 4*) – avionom i autobusom
Polazak: 25. septembra (povratak 29. septembra 2018.)

Portugal – nekada jedna od najuticajnijih država Evrope – danas je zemlja harmoničnih kontrasta. Gradovi karakterističnog kulturno-istorijskog nasleđa svedoče o bogatoj istoriji i nekadašnjem sjaju ove zemlje. U Portu ćete uživati u ukusima čuvenog vina Porto koje se čuva u šezdesetak vinskih podruma nastalih u 19. veku. Pored malih uređenih kaldrmastih ulica pogled će vam izmamiti i prelepa gotska katedrala – najstarija građevina Portugala. Koimbra, centar obrazovanja u Portugalu, zaseniće vas univerzitetskom bibliotekom koja čuva preko 300 000 knjiga. Iznenadiće vas i arheološko nalazište sa ostacima rimskog naselja nastalog u prvom veku. A Lisabon, grad jedinstvenog geografskog položaja smeštenog na ušću reke Težo u Atlantski okean pružiće vam nezaboravan doživljaj „imperijalnog“ šarma očuvanog još iz zlatnog doba ovog grada. Luka iz koje je Vasko da Gama otkrio pomorski put za Indiju, kula Belem, moderni trg Komersio – jedan od najelegantnijih trgova u Evropi, četvrt Alfama, vožnja tramvajem… samo su deo harmonije savremenog i starog, ali veoma dobro očuvanog lisabonskog nasleđa.

Pariz oktobar i novembar 2018.

Izleti i posete: ● DVORAC I MUZEJ LUVR ● VERSAJSKI DVORAC ● OBILAZAK MONMARTRA
5 dana (4 noćenja sa doručkom u hotelu kategorije 3*) – avionom
Polasci: 3. oktobar i 10. novembar 2018 (povratak 7. oktobar, 14. novembar 2018)

Pariz, jedna od najlepših i najznačanijih svetskih metropola, najposećeniji je grad na planeti; njegovim elegantnim bulevarima i avenijama godišnje prošeta gotovo trideset miliona turista. Najpoznatiji pariski kvartovi i spomenici, deo su svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a.
Uži centar Pariza koji izaziva najveće divljenje, nastao je pre 150 godina, za samo dve decenije, voljom jednog osporavanog vladara i preduzimljivošću njegovog čoveka od poverenja – cara Napolena III (1808 – 1873) i nepopularnog prefekta Senskog okruga (gradonačelnika) Žorža Osmana (Georges Haussmann, 1809 – 1891).
Realizujući od 1852. do 1870. jedan od najvećih urbanističkih projekata u svetu u 19. veku, Osman je angažovao preko pola miliona radnika koji su porušili i potpuno uklonili tri petine kuća srednjovekovnog Pariza, ostavljajući samo dvorce, palate, crkve i vredne građevine, koje je zatim povezao širokim bulevarima i avenijama, dodajući im nove trgove, parkove i fontane. Tada su počele da niču prelepe pariske zgrade sa pet ili šest spratova sa mansardama i tipičnim fasadama sa visokim prozorima, dugim terasama i ukrasnim gvozdenim ogradama.
Vekovima pre ove ”velike obnove” kao i posle nje, Pariz je imao – kao i danas – izuzetnu ulogu na svim poljima, u Evropi i u svetu. Ključni događaji iz prošlosti mnogih naroda i država zbili su se u Parizu ili su u tesnoj vezi sa njim.
Pored zaključenih sporazuma o prijateljstvu i saradnji sa mnogobrojnim gradovima na svim kontinentima, Pariz je do sada prihvatio samo jedno jedino bratimljenje – sa Rimom, 1956. godine. Kratko obrazloženje tadašnjeg gradskog veća je glaslo: “ Samo je Rim dostojan Pariza i samo je Pariz dostojan Rima”.

Moskva -St.Peterburg septembar i oktobar 2018.

7 dana (6 noćenja sa doručkom, smeštaj u hotelima kategorije 4* *) – avionom

Moskva je jedan od najstarijih gradova u Evropi. Prvi put se pominje 1147. godine, a od petnaestog veka
postaje prestonica ruske države. Taj status Moskva je imala do 1712. kada se glavni grad seli u Sankt
Peterburg. Značaj grada nije opadao, a Moskva je postala centar brojnih značajnih događaja za ruski
narod. Dvadesetih godina prošlog veka Moskva je postala glavni grad Sovjetskog Saveza i od tada nije
gubila taj status. Danas je ovo moderna svetska metropola, centar ruske države, kulture, ekonomije,
sporta. Crkva Svetog Vasilija, zadužbina ruskog cara Ivana Groznog, je jedan od simbola grada Moskve, a
ovde se danas nalazi muzej, Boljšoj teatar je jedan od najpoznatijih u svetu. Sankt Peterburg je osnovao
Petar Veliki 1703. godine, kako bi bio njegov prozor u Evropu, odnosno da osigura rusko prisustvo na
Baltiku. Danas je jedan od najlepših gradova na svetu.

Madrid 16. oktobar 2018.

5 dana (4 noćenja sa doručkom, smeštaj u hotelu kategorije 4*) – avionom
Polazak: 16. oktobar (povratak 20. oktobar 2018.)

Madrid je glavni grad Kraljevine Španije i istoimene autonomne pokrajine i nalazi se u srcu Pirinejskog poluostrva. Godine 1561. je kralj Felipe II Madrid proglasio prestonicom onog što će ubrzo zatim postati najveća svetska imperija. Danas o tim vremenima svedoče muzeji, velelepne građevine,crkve,palate i parkovi. Osvojiće Vas šarmom i energijom, vrlo tipičnom i neodoljivom. Nezaobilazne znamenitosti Madrida su: Kraljevska palata, Plaza Mayor – centralni trg iz vremena Habzurga, koji je danas mesto okupljanja i stanovnika i posetilaca grada, sa brojnim kafeima, restoranima, prodavnicama, uličnim zabavljačima, muzej Prado koji sadrži jednu od najelitinijih postavki umetničkih dela na svetu čiji su autori Goja, Velaskez, El Greko… Madrid je takodje poznat po svojoj modernoj arhitekturi, neboderima, noćnom zivotu… Zato se kaže da nigde drugde u svetu prošlost nije tako blizu sadašnjosti.

Lisabon 22. oktobar 2018

Izleti i posete: ●“SINTRA I LISABONSKA RIVIJERA” ●“OBIDOŠ, ALKOBASA, BATALJA, NAZARE”
5 dana (4 noćenja sa doručkom, smeštaj u hotelu kategorije 3*) – avionom
Polazak: 22. oktobar (povratak 26. oktobar 2018.)

Lisabon je najzapadnija prestonica Evrope, ali i jedan od najtoplijih glavnih gradova. Nalazi se na zapadu Portugala blizu obale Atlantika i mesta gde se najduža reka Iberijskog poluostrva (1.007km) Težo uliva u okean. Istorijsko središte grada nastalo je na sedam brežuljaka, pa ovaj deo grada ima interesantan reljef. Zbog strmih ulica grad koristi tri žičare i jedan lift. Zapadna strana grada najvećim delom je pokrivena parkom Monsanto, jednim od najvećih gradskih parkova u Evropi, koji se prostire na blizu 10 kvadratnih kilometara.
Tradicionalno prevozno sredstvo u Lisabonu je tramvaj. Uveden je u 19. veku, a prvi gradski tramvaji mogu se videti u Muzeju javnog saobraćaja (Muzeu da Karis). Takođe dva značajna obeležja Lisabona su Most 25. april – najduži viseći most u Evropi – i most Vasko da Gama koji je dobio ime po portugalskom moreplovcu i istraživaču (1469 – 1524). On je bio prvčovek koji je morskim putem stigao iz Evrope do Indije, a pokazao i da se Afrika može oploviti.

Lisabon 11. novembar 2018.

Izleti i posete: ●“SINTRA I LISABONSKA RIVIJERA” ●“OBIDOŠ, ALKOBASA, BATALJA, NAZARE”
6 dana (5 noćenja sa doručkom, smeštaj u hotelu kategorije 4*) – avionom
Polazak: 11. novembar (povratak 16. novembar 2018.)

Lisabon je najzapadnija prestonica Evrope, ali i jedan od najtoplijih glavnih gradova. Nalazi se na zapadu Portugala blizu obale Atlantika i mesta gde se najduža reka Iberijskog poluostrva (1.007km) Težo uliva u okean. Istorijsko središte grada nastalo je na sedam brežuljaka, pa ovaj deo grada ima interesantan reljef. Zbog strmih ulica grad koristi tri žičare i jedan lift. Zapadna strana grada najvećim delom je pokrivena parkom Monsanto, jednim od najvećih gradskih parkova u Evropi, koji se prostire na blizu 10 kvadratnih kilometara.
Tradicionalno prevozno sredstvo u Lisabonu je tramvaj. Uveden je u 19. veku, a prvi gradski tramvaji mogu se videti u Muzeju javnog saobraćaja (Muzeu da Karis). Takođe dva značajna obeležja Lisabona su Most 25. april – najduži viseći most u Evropi – i most Vasko da Gama koji je dobio ime po portugalskom moreplovcu i istraživaču (1469 – 1524). On je bio prvčovek koji je morskim putem stigao iz Evrope do Indije, a pokazao i da se Afrika može oploviti.

IZRAEL OKTOBAR 2018.

Razgledanje Tel Aviva, Jafe, Cezareje, Haife i Nazareta uključeno u cenu
7 dana (6 polupansiona, smeštaj u hotelima kategorije 4* i 3*) – avionom

„Svet je knjiga, a oni koji ne putuju čitaju samo jednu stranicu.“
Sv. Augustin