Evropski gradovi

Evropski gradovi – Putovanja popusti!

Putovanja popusti – pogledajte našu novu ponudu i veliki broj evropskih tura koje su na popustu! Provedite Uskršnje praznike u Rimu, Djenovi ili ako u vama ima malo avanturističkog duha, posetite posetite neku od destinacija koje će vas ostaviti bez daha – dvorce Loare ili poznati dvorac Nojšvanštajn u Bavarskoj Nemačkoj.

Za sve navedene ture i evropska putovanja popusti sede svima koji do kraja marta naprave rezervaciju!

putovanja popusti
Želite da odete na letovanje i leto 2019 provedete u Grčkoj? Naša turistička agencija je u mogućnosti da Vam ponudi veliki izbor najpopularnijih grčkih odmarališta za  letovanje 2019. Pogledajte našu ponudu i nadjite smeštaj u nekom od grčkih odmarališta koji ispunjava sve Vaše zahteve.
Španija je smeštena na jugozapadu Evrope i zauzima veći deo Pirinejskog poluostrva. Svake godine milioni turista posećuju Španiju, čineći je jednom od najpopularnijih turističkih destinacija Europe i sveta. Posetite destinacije kao što su Kosta Brava, Kosta Dorada ili Palma de Majorka.
Turska je zemlja kontrasta i raskošne lepote i sjajan izbor za letovanje ove godine. Luksuz, raskoš, odlični lux hotelski kompleksi sa raznovrsnim sadržajima i All inclusive uslugom čine Tursku destinacijom sa najkvalitetnijom hotelskom ponudom i uslugom. Na prostoru Turske prepliću se staro i novo, tradicionalno i moderno…
Republika Italija je država na jugu Evrope. Italija obuhvata Apeninsko poluostrvo i tri velika ostrva na Sredozemnom moru: Siciliju, Sardiniju i Elbu.

Top Ture

Bavarska 2018
Bavaria, Germany
Beč 2018
Vienna, Austria
Cinque Terre – Elba 2018
Cinque Terre Point, Levanto, SP, Italy
Cinque Terre 2018
Cinque Terre Point, Levanto, SP, Italy
Dolina Loare
Loara, France
Dvorci Bavarske 2018
Neuschwanstein Castle, Neuschwansteinstraße, Schwangau, Germany
Istanbul – AVIO
Istanbul, Turkey
Istanbul – BUS
Istanbul, Turkey
Pariz 2018
Paris, France
Prag 2018
Prague, Czechia
Rim 2018 – AVIO
Rome, Metropolitan City of Rome, Italy
RIM 2018
Rome, Metropolitan City of Rome, Italy
Taragona 2018
Tarragona, Spain
Umbrija 2018
Umbria, Italy
VENECIJA 2018
Venice, Metropolitan City of Venice, Italy