Turistička agencija Bancor Travel & Conference d.o.o. godinama uspešno posluje pružajući visok standard usluga iz oblasti turizma. Agencija poseduje Licencu organizatora putovanja br. OTP 14/2017 i članica je Nacionalne asocijacije turističkih agencija YUTA, što je još jedna garancija stabilnosti i profesionalnog rada. Tokom dve decenije poslovanja izgradila je reputaciju pouzdanog partnera, a sa klijentima ima razvijen odnos poverenja i epitet agencije koja stavlja akcenat na personalizaciju usluga.

Bancor Travel & Conference d.o.o. nudi sve vrste aranžmana, grupne i individualne, u zemlji i inostranstvu, autobusom, avionom ili sopstvenim prevozom. Za Vas mogu uraditi rezervaciju hotela, avio karata za sve destinacije, najam vozila, transfere, putna i zdravstvena osiguranja…

Pored popularnih destinacija za letovanje i zimovanje, ponuda agencije obuhvata aranžmane za putovanja u evropske gradove, daleke i egzotične destinacije, krstarenja, wellness & spa, kao i organizaciju poslovnih putovanja, kongresa i seminara.

Ukoliko još uvek tragate za idealnom destinacijom za letovanje, Bancor Travel & Conference nudi veliki izbor aranžmana za najtraženija letovališta u Grčkoj (ostrva i kopneni deo), kao i Crnoj Gori, Hrvatskoj, Španiji, Turskoj, Egiptu… Nezaboravno leto garantuje proveren hotelski smeštaj na najboljim svetskim destinacijama, uz povoljne cene i popuste.

Ako želite da iskusite nešto novo i drugačije imaju ponudu kojoj ćete teško moći da odolite – prekookeanska ili rečna krstarenja sa dnevnim zaustavljanjem u velikim gradovima. Otkrijte prostranstvo morskih ili rečnih dubina ploveći na velikim kruzerima koji će Vas odvesti do najpoznatijih svetskih gradova i luka.

Bancor Travel & Conference je specijalizovan i za zimsku sezonu i nudi veliki izbor aranžmana za sve ljubitelje snega, skijanja, snowboarding-a i drugih zimskih čarolija. U ponudi imaju Hotel Nebeska stolica 1 i 2, ali i druge objekte na Kopaoniku. Nude i mnoge druge zimske destinacije u Austriji, Italiji, Bugarskoj, Francuskoj…

Već godinama unazad organizuju stručna putovanja za usavršavanje iz oblasti hortikulure i do sada su putnici posetili London, Japan, Tajland, Vijetnam i Kambodžu, a za jesen je u planu Izrael. Za pravnike vrše kompletnu organizaciju smeštaja, prevoza, transfera, kotizacija za Budvanske pravničke dane i Kopaoničku školu prirodnog prava i druge seminare pravnika.

Posebno mesto u ponudi agencije zauzimaju daleka i egzotična putovanja namenjena svim pravim avanturistima: Dubai, Abu Dabi, Sejšeli, Maldivi, Kuba, Tajland, Zanzibar… Imaju i veliki izbor aranžmana za posetu nekim od najlepših evropskih gradova tokom proleća ili jeseni.

Bancor Travel & Conference d.o.o. poseduje dugogodišnje iskustvo u organizaciji kongresa, seminara i stručnih skupova na različitim destinacijama u zemlji i inostranstvu. Osim toga, vrlo rado će Vam pružiti pomoć oko organizacije poslovnog putovanja ili posetu nekom od sajmova.

Agencija se bavi i prodajom avio karata za sve destinacije i rezervaciju hotela preko najvećih globalnih rezervacionih sistema. Za Vaš bezbrižan boravak u inostranstvu, nudi putna i zdravstvena osiguranja vodećih osiguravajućih kuća.