Da li ste spremni za Letovanje 2023?!

Bancor Travel & Conference vas vodi na letovanje 2023. godine uz najpovoljniji i nabolji hotelski smeštaj, izbor top turističkih destinacija i uz neverovatan popust!

Iskoristite neku od FIRST MINUTE ponuda i provedite nezaboravno leto 2023! Top destinacije ove godne su:

Grčka ● Turska ● Egipat ● Italija ● Španija

Pogledajte listu zemalja i odmah rezervišite neku od destinacija za letovanje!

letovanje
Želite da odete na letovanje i leto 2021 provedete u Grčkoj? Naša turistička agencija je u mogućnosti da Vam ponudi veliki izbor najpopularnijih grčkih odmarališta za  letovanje 2021. Pogledajte našu ponudu i nadjite smeštaj u nekom od grčkih odmarališta koji ispunjava sve Vaše zahteve.
Španija je smeštena na jugozapadu Evrope i zauzima veći deo Pirinejskog poluostrva. Svake godine milioni turista posećuju Španiju, čineći je jednom od najpopularnijih turističkih destinacija Europe i sveta. Posetite destinacije kao što su Kosta Brava, Kosta Dorada ili Palma de Majorka.
Turska je zemlja kontrasta i raskošne lepote i sjajan izbor za letovanje ove godine. Luksuz, raskoš, odlični lux hotelski kompleksi sa raznovrsnim sadržajima i All inclusive uslugom čine Tursku destinacijom sa najkvalitetnijom hotelskom ponudom i uslugom. Na prostoru Turske prepliću se staro i novo, tradicionalno i moderno…
Republika Italija je država na jugu Evrope. Italija obuhvata Apeninsko poluostrvo i tri velika ostrva na Sredozemnom moru: Siciliju, Sardiniju i Elbu.

Top Destinacije

Egipat

Turska

Crna Gora

Španija

Italija

Malta

Grčka

Halkidiki

Hrvatska

Umag