Krstarenja 2019 | Krstarenja  Mediteranom ● Rečna krstarenja

Bancor Travel & Conference poseduje veliki broj ponuda krstarenja i to kako prekookeanska, tako i rečna krstarenja sa dnevnim zaustavljanjem u velikim metropoloma.

Ovo je prilika da ne samo uživate u vožnji na najmodernijim kruzerima već i da obidjete i upoznate veliki broj gradova i neke od najpoznatihih svetksih pristaništa i luka.

Pogledajte našu ponudu za krstarenja 2019!

Želite da odete na letovanje i leto 2018 provedete u Grčkoj? Naša turistička agencija je u mogućnosti da Vam ponudi veliki izbor najpopularnijih grčkih odmarališta za  letovanje 2018. Pogledajte našu ponudu i nadjite smeštaj u nekom od grčkih odmarališta koji ispunjava sve Vaše zahteve.
Španija je smeštena na jugozapadu Evrope i zauzima veći deo Pirinejskog poluostrva. Svake godine milioni turista posećuju Španiju, čineći je jednom od najpopularnijih turističkih destinacija Europe i sveta. Posetite destinacije kao što su Kosta Brava, Kosta Dorada ili Palma de Majorka.
Turska je zemlja kontrasta i raskošne lepote i sjajan izbor za letovanje ove godine. Luksuz, raskoš, odlični lux hotelski kompleksi sa raznovrsnim sadržajima i All inclusive uslugom čine Tursku destinacijom sa najkvalitetnijom hotelskom ponudom i uslugom. Na prostoru Turske prepliću se staro i novo, tradicionalno i moderno…
Republika Italija je država na jugu Evrope. Italija obuhvata Apeninsko poluostrvo i tri velika ostrva na Sredozemnom moru: Siciliju, Sardiniju i Elbu.

Top Destinacije