Vila Kopaonik – Kopaonik

Pogledajte na mapi

Vila Kopaonik – Kopaonik      

Moderan apartmanski smeštaj na odličnoj lokaciji  

KOPAONIK Cenovnik ZIMA 2021-2022 br.1

 

Opis: Vila Kopaonik je najnoviji objekat na Kopaoniku, koji je svoje prve goste primio decembra 2014 god. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1710m i smešten je u samom središtu turističkog centra Kopaonik, u neposrednoj blizini „JAT apartmana“ i  sa direktnim prilazom uz glavnu saobraćajnicu. Arhitektonski je apsolutno uklopljena u ambijent srpske skijaške lepotice.  Savremeno projektovan objekat koji svojom funkcionalnošću omogućava vrhunski kvalitet i komfor prilagodjen svakodnevnim potrebama korisnika. Enterijerska rešenja oplemenjena su upotrebom prvoklasnih materijala zidnih i podnih obloga, stolarije i ostalih ugradnih elemenata. Tehnička oprema i aparati pružaju dodatni kvalitet i komfor, prilagođen svakodnevnim potrebama korisnika.  Korisnicima su na raspolaganju studija i apartmani veličine od 28 do 62m2, neki sa terasom, kao i dvoetažna podzemna garaža sa 30 garažnih mesta. Bešumni hidraulični lift sa 8 stanica povezuje i garažu sa objektom. Da ostanete informisani i u kontaktu pomoći će vam velika ponuda kablovskih kanala kao i besplatan Wi-Fi internet za goste objekta.
Sadržaj: Vila Kopaonik poseduje skijašnicu – prostoriju za čuvanje ski opreme koja je sigurno najkomotniji prostor te vrste na Kopaoniku. U okviru objekta nalazi se i ski rental sa ponudom opreme najnovije generacije.

Korisnicima su na raspolaganju studija i apartmani veličine od 28 do 62 m2, svaki sa terasom, kao i dvoetažna podzemna garaža sa 30 garažnih mesta.

0+1 studio – trosed na rasklapanje;
1+1 studio – trosed i fotelja na rasklapanje;
2+1 studio (28-35 m2)– 2 klik-klak ležaja i fotelja na rasklapanje;
2+1 app (4 ili 5 osoba) – 1 spavaća soba, 2 kupatila i dnevni boravak;
VIP1 apartman – (do 5 osoba) – 1 spavaća soba, 2 kupatila, dnevni boravak;
VIP apartman – (do 5 osoba) – 2 spavaće sobe, dnevni boravak.

Sajt hotela: Vila Kopaonik

Zimovanje 2022 Vila Kopaonik

Sezona

Zimovanje

Akcija

Rani buking
Top ponuda
Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm