SUNRISE ROYAL MAKADI 5*

Pogledajte na mapi

Hotel se nalazi na samoj obali, na privatnoj peščanoj plaži u Makadi Zalivu. Udaljen je od Hurgade i aerodroma oko 35km. Ima lepo uređenu i dugu plažu (oko 1 km), a ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. Veći deo je uređena kupališna zona sa postepenim ulaskom u more, dok je manji deo sa koralnim grebenom i privlači zaljubljenike u podvodni svet. Gostima su na raspolaganju i bazeni za decu i odrasle sa velikim toboganima i akva parkom. Kompleks je izgrađen u orijentalnom stilu i svojim sadržajima i uslugom garantuje kvalitetan odmor.

Dodatni sadržaji koji ovaj hotel svrstavaju u jedan od najboljih uključuju: Spa i Wellness centar (sauna, parno kupatilo, jacuzzi, masaže tela ili lica), fitnes centar, akva aerobik, vaterpolo, fudbal i odbojku na pesku, teniske terene, Thai Chi, jogu i meditacija, zatim dečji klub, bilijar i brojne svakodnevne animacije i zabavni program koji garantuju zabavan i aktivan odmor.

Pored glavnog restorana „Shahrzad”, hotel ima i više restorana a la carte – italijanski restoran „Basilico“, azijski „Manzoku“, mediteranski „Dalila“, internacionalni “Around The World”, meksički “El Paso”, zatim restorane “Roots Diet & Light” I “The Bedouin”, ali I nekoliko barova: Splash Pool, Island Pool, Family Pool, Aqua Pool bar, zatim Aquarius klub, Viktorija bilijar bar, Sun Ray lobi bar, Sultana Café.

Kompleks ima 698 smeštajnih jedinica i to: standardne sobe sa pogledom na vrt, bazen ili more, porodične sobe i apartmane. Svaka soba je klimatizovana, lepo uređena i ima fen za kosu, SAT TV, mini bar, telefon, sef, balkon ili terasu.

Na raspolaganju su sledeći tipovi soba i apartmana: Standard, Aqua i porodična soba, kao i Family Suite, Junior Suite, Executive Suite i Royal Suite. Postoje i sobe prilagođene osobama sa hendikepom.

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm