Sun Island Resort & Spa 4*

Pogledajte na mapi

Položaj: resort se nalazi na ostrvu Nalaguraidhoo (1.6km x 440m), na Maldivima, od aerodroma Male je udaljen oko 107km, oko 25 minuta leta hidroavionom i potom camcem.

Hotel: u sklopu resorta nalazi se recepcija, jednim delom otvoren glavni resotran „Maaniyaa“ kao i „Southern Star“ sa internacionalnom kuhinjom, grill resoran, 2 Ala-carte restorana „Al Pontile“ (japanski i italijsnski) i „Sun Star“ (tajlandski), kao i novi grill restoran „Guraamuli“, Pizza-Express, 9 barova, „Vani Coffee Shop“, bazen sa odljekom za decu, ležaljke i peškirina plaži i bazenu, ambulanta, juvelir, prodavnice, frizer, citaonica, internet uz doplatu.

Sobe: 422 Standard

Promo: oko 21m2, bungalovi u nizu, sa kupatilom sa tušem/wc-om, fenom, tv-om, telefonom, klimom, ventilatorom na plafanu, mini bar. U drugom redu i sa pogledom na baštu.
Beach Bungalow: oko 21m2, (136), u bungalovima sa po 2 ili 4 smeštajne jedinice, kutkom za sedenje, kupatilo sa tušem/wc-om, fen, telefon, tv, muzicka linija, sef, klima, ventilator, mini bar, internet uz doplatu, aparat za kafu/caj, terasa, pogled na plažu i more. Superior beach Bungalow: oko 32m2 (64), kao Superior, veci, sa po dve smeštajne jedinice, dodatno sa dvd plejerom, na stubovima iznad vode, sa direktnim pristupom moru.

Zabava: povremeno disko veceri, folklor show, živa muzika u glavnom baru.

Sport & fitness: Uracunato: odbojka na plaži, košarka, stoni tenis.

Uz doplatu: skijanje na vodi, banana camac, jet ski, katamaran, pecanje na pucini, fitnes centar, squash, badminton, bilijar, iznajmljivanje bicikla, 4 teniska terena sa osvetljenjem, parasailing, surfing, kajak, jedrenje, camac sa staklenim dnom. Ronjenje Od plaže do najbližeg grebena ima oko 350m. Snorkling i škola ronjenja (PADI/SSI) uz doplatu.

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Slični hoteli