Sueno Hotels DeLuxe Belek 5* Belek

Pogledajte na mapi

Sueno Hotels DeLuxe Belek 5* Belek

Sueno Hotels Deluxe Belek 5* je savršen izbor za odmor u Beleku. Nudi: Deluxe All Inclusive (Deluxe sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja i popodnevna užina, kasna večernja užina, dečiji restoran, poslastičarnica, lokalna i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sok od pomoranže i grejpfruta, sladoled tokom dana na nekoliko lokacija u okviru hotelskog kompleksa, širok izbor stonih vina u glavnom restoranu. Hotelska peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.

Položaj: Sueno Hotels Deluxe Belek se nalazi u regiji Belek. Udaljen je 30km od aerodroma u Antaliji i 3km od najbližeg sela Kadriye.

Smeštaj: Hotel Sueno Hotels Deluxe Belek 5* ima ukupno 426 smeštajnih jedinica:

Deluxe soba pogled more (45 m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, jedna soba za presvlačenje, max. 3+1 osoba),
Infinity swim up soba (45 m2, jedna velika spavaća soba, jedno kupatilo, direktan prilaz bazenu, max 2+2 osobe),
Suite (70 m2, jedna spavaća soba, jedna dnevna soba, dva kupatila i soba za presvlačenje, max. 4+1 osoba),
Sueno suite swim up pogled more (70 m2, jedna spavaća soba, jedna dnevna soba, soba za presvlačenje, dva kupatila, bazen veličine 30-38m2 max. 4+1 osoba),
Superior suite sa đakuzijem pogledom more (70 m2, jedna spavaća soba, jedna dnevna soba, soba za presvlačenje, dva kupatila, đakuzi, max 4+1 osoba),
Ekonomi soba (30-35 m2, jedna spavaća soba sa francuskim krevetom + sofa, jedno kupatilo, max 2+1 osoba),
5 soba za osobe sa invaliditetom.

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, tepih, mini bar (voda, bezalkoholna pića, pivo, vino, voćni sokovi, orašasti plodovi, čokolada, mleko, krekeri se dopunjuju svakodnevno), set za čaj i kafu, sef, Wi-Fi internet, LCD TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga: Deluxe All Inclusive (Deluxe sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja i popodnevna užina, kasna večernja užina, dečiji restoran, poslastičarnica, lokalna i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sok od pomoranže i grejpfruta, sladoled tokom dana na nekoliko lokacija u okviru hotelskog kompleksa Sueno Hotels Deluxe Belek 5*, širok izbor stonih vina u glavnom restoranu.

Deluxe AI koncept hotela Sueno Hotels Deluxe Belek 5* ne uključuje: A’la Carte restorani sa rezervacijom unapred, Birdie bar – Golf klub ( zatvoren izmedju 01.06-31.08), pića koja nisu na listi kao npr. premium uvozna pića, vina starijeg datuma, sobnu uslugu.

Sadržaj: Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a sa dijetalnim i dečijim bufeom, A’la Carte restorani (restoran turske, azijske, Thai, meksičke, italijanske kuhinje, restoran sa ribljim specijalitetima, BBQ), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sueno Hotels Deluxe Belek 5*: lekar, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, telefon, fax, frizer, kompjuterske igrice, rent a car, prodavnice. Wi-Fi internet se ne naplaćuje.

Plaža: Hotelska peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Privatni paviljoni sa rezervacijom unapred se posebno plaćaju.

Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, veliki akva park (10 tobogana za odrasle, 8 za decu i 5 za bebe), fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teniski tereni, košarka, odbojka na plaži, gimnastika, step aerobik, stoni tenis, mini golf, steljaštvo, pucanje iz vazdušne puške, pikado.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sueno Hotels Deluxe Belek 5*: sportovi na vodi, bilijar, kuglanje, kompjuterske igre, golf klub i časovi golfa, SPA & Wellness centar, škola ronjenja, teniska oprema i privatni časovi.

Zabavni programi tokom dana i uveče, uživo muzika, žurke na plaži, šou grupe iz različitih zemalja, bioskop na otvorenom. Lollipop mini klub za decu uzrasta od 4-15 god. sa specijalnim osobljem, dnevni programi, takmičenja, bioskop i šou za decu. Sajam zabave i kompjuterske igre se posebno plaćaju.

 

Akcija

Rani buking
Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm