Sofitel Dubai Jumeirah Beach 5*

Pogledajte na mapi

Sofitel Dubai Jumeirah Beach je deo nove promenade “The Walk” sa mnogim radnjama, kafeima i restoranima, i odvojen je samo jednom malom ulicom od javnog dela Jumeirah plaže. Blizu je aerodrom Dubai oko 30 km. Više puta u toku dana hoteliki autobus vozi do raznih šoping centara, poput Mall of Emirates.

Elegantan first class hotel sa 31 spratom, ocarava sa francuskim šarmom i prijatnim dizajnom. I sve ovo stvara preduslov za opuštajuci odmor. 2 restorana i 3 bara nude razlicita jela i pica. U modernom i elegantrnom restoranu “Rococo” servira se na primer inovativna italijanska kuhinja. „A.O.C French Brasserie“ sa terasom nudi francuske specijalitete i švedski sto sa sveže pecenim hlebom. Vece možete provesti u na primer „Plantation Lounge“. Ovde se serviraju lagani snekovi i kreativni kokteli. Atmosferu tipicnog isrskog paba nudi “The Hub”.

Sofitel Dubai Jumeirah Beach ima bazen na krovnoj terasi na 2. spratu hotela se možete opustit, uživati u suncu i odmoriti. Tamo su Vam na raspolaganju ležaljke i suncobrani i imate pristup plaži i možete da uživate u lepom pogledu na Jumeirah plažu. U ponudi hotela su još i pool bar, WLAN internet, mali welness deo sa masažama (uz doplatu), sauna, parno kupatilo, juvelirnica i prodavnica suvenira.

Superior Room: oko 36 m², elegantno i liksuzno obremljene, imaju kupatilo/WC, odvojeni tuš, fen, bade mantil, papuce, Sofitel “My Bed”, TV LCD, radio, DVD-uredaj, telefon, WLAN internet, klima uredaj, mini bar, aparat za kafu/caj i balkon sa bocnim pogledom na more.
Luxory room; oko 36 m², kao Superior Room, sa direktnim pogledom na more.
Club millesime: oko 36 m², kao Superior Room, sa Nespresso® aparatom, i batler servisom. Ukljucene Club usluge: check-in u sobi, garantovani kasni check out do 16h, dorucak u Club Lounge-u na 31. spratu (6-10:30h), preko dana odabrana bezalkoholna pica, caj, kafa, podnevni sneck (12-14:30h), popodnevni caj (15:30-17h), odabrana alkoholna pica (17:30-19:30h) i ponocni sneck (19:30-1:30h), kao i odabrana bezalkoholna pica iz mini bara.
Junior Suite: oko 54 m², kao Suprerior Room, sa odvojenom spavacom i dnevnom sobom, dva balkona, dva TV LCD-a, iPod® stanicom, Nespresso® kafe aparatom i batler servis. Uklucene Club usluge: (vidi kod Club Millesime).
Sport & Fitness: ukljuceno: fitnes centar.

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm