Sentido Palm Royale 5* Soma Bay, Hurgada

Pogledajte na mapi

Sentido Palm Royale 5* Soma Bay, Hurgada

Luksuzan hotel sa odličnom uslugom.

Poseduje najlepšu peščanu plažu u Hurgadi.

Lokacija:  Sentido Palm Royale 5* se nalazi u oblasti Soma Bay-a, na udaljenosti od oko 45 km od Hurgade. Hotel se prostire na 70.000 m² prilagođenih i osmišljenih da posetioci mogu uživati u spokoju, koji je upotpunjen visokim kvalitetom i ponudom proizvoda.

Plaža: Poseduje sopstvenu peščanu plažu dugu 1,2 km.

Hotelski sadržaj: Od hotelskih sadržaja gostima su na raspolaganju: recepcija 24h, room servis, 5 restorana, 7 barova, bar na bazenu, 2 bazena od koga se jedan greje, dečiji bazen, wi fi internet, šoping centar, usluge pranja veša, sauna, jacuzzi, zdravstveni centar/SPA, fitnes i teretana, frizer/salon lepote, dečiji klub, apoteka, doktor, dečije igralište, privatna marina, bilijar, mini golf, diskoteka, biznis centar, centar za ronjenje, odbojka na pesku, 4 teniska terena.

Sobe: Raspolaže sa 455 luksuzno opremljenih različitih tipova superior soba (45m²) i apartmana. Sve sobe su kompletno opremljene, klimatizovane, sa kupatilom, LCD TV-om, mini barom, telefonom, wi fi internetom, fenom za sušenje kose, digitalni sefom i sve imaju balkon ili terasu .
Superior Swim Up- izlazi direktno na bazen, Superior Sea View- soba sa pogledom na more, Superior Club Room – za goste sa ekskluzivnim statusom, Superior Beach Front – sa direktnim izlaskom na plažu, Superior Family Room – sa jednom odvojenom sobom. Gostima su takođe na raspolaganju apartmani različitih struktura.

Usluga: All inclusive – služi se po principu švedskog stola ili kao set meni.

Kontakt: www.palmroyaleresort.com

Napomena: Hotel ima agencijskog predstavnika na srpskom jeziku. Okruženje hotela sa prelepo uređenim vrtovima i privatnom zlatnom peščanom plažom pružaju idilični raj za porodice, prijatelje, parove i sve one koji vole da se osame. Lokacija savršena za ljubitelje prirodne lepote.

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Slični hoteli