Sani Club 5* Sani Resort

Pogledajte na mapi

Sani Club 5* Sani Resort

Položaj: Sani Club 5* pripada luksuznom lancu Sani Resort. Nalazi se na rtu Sani, udaljen je oko 80 km od aerodroma u Solunu.

Usluga: Usluga u hotelu je polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje

Sadržaj: Restorani, barovi, otvoreni bazen sa delom za decu, mini-market, wellnes i spa centar, teretana, bioskop na otvorenom, sportovi na vodi, sportski tereni (vaterpolo, tenis, fudbal, odbojka na plaži, košarka..).

Dečiji sadržaji i usluge: Dečiji klub, dečiji meni, igralište, igraonica za bebe, čuvanje dece (na upit).

Smeštaj: Sve sobe su renovirane 2009. godine i poseduju balkon/terasa, kupatilo (kada), kozmetičko ogledalo, fen, luksuzni bade mantili, papuče, kozmetički preparati za kupatilo, Queen size francuski lezaj ili dva single kreveta sa komfornim Dream Bed dusecima, luksuzna posteljina, rezervni jastuci, LCD, SAT TV, CD/DVD, WiFi (besplatno), telefon, klima sa individualnim regulatorom temperature, sef (besplatno), mini bar, pribor za pripremu caja i kafe, Nespresso aparat za kafu.Večernje spremanje soba i priprema posteljine pred spavanje.

Standard pogled vrt – prizemlje (~34 m2)Dvokrevetna, savremeno dizajnirana soba na prizemlju bungalova. Prozori koji se protežu od poda do plafona, sa izuzetnim pogledom na prelepu bastu ili Egejsko more i vrh Olimpa. Veranda sa stolom i 2 stolice izradjene od ratana. Max. do 2 odrasle osobe i 1 dete.
Standard pogled more – sprat (~34 m2) Dvokrevetna, savremeno dizajnirana soba na gornjem spratu bungalova. Prozori koji se protežu od poda do plafona, sa izuzetnim pogledom na Egejsko more i vrh Olimpa.Balkon sa stolom i 2 stolice izradjene od ratana. Max. do 2 odrasle osobe i 1 dete.
Junior Suite pogled more sa privatnom baštom (~37 m2) Komforna soba sa modernim dizajnom nalazi se u zgradi sa sopstvenim vrtom. Prozori koji se protežu od poda do plafona, sa izuzetnim pogledom na Egejsko more i vrh Olimpa. Veranda sa stolom i 2 stolice izradjene od ratana i dve ležaljke u bašti. Max. do 2 odrasle osobe i 2 deteta ili 3 odrasle osobe i 1 dete.
Porodična soba pogled more (~74 m2) Komforna soba sa modernim dizajnom se sastoji iz dve dvokrevetne sobe, povezanih vratima. Nalazi se na prvom spratu bungalova. Prozori koji se protežu od poda do plafona, sa izuzetnim pogledom na Egejsko more i vrh Olimpa. Balkon sa stolom i 2 stolice izradjene od ratana. Max. do 3 odrasle osobe i 3 deteta.

Plaža: Hotel Sani Club 5* nalazi se na padini koja se spušta do peščane plaže, koju krasi plava zastavica. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela.

www.sani-resort.com

Ishrana

Polupansion
Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm