Premier Le Reve 5* Sahl Hašiš, Hurgada Adult Only

Pogledajte na mapi

Hotel Premier Le Reve 5* se nalazi u zalivu Sahl Hašiš. Od centra Hurgade je udaljen 25km, a od aerodroma 22km. Ovaj luksuzni kompleks se godinama unazad nalazi na listi najboljih hotela u Hurgadi i namenjen je gostima starijim od 16 godina. Nalazi se na privatnoj peščanoj plaži, jednoj od najboljih u oblasti Sahl Hašiš, sa zlatnim peskom i kristalno čistim morem. Veći deo je uređena kupališna zona sa postepenim ulaskom u more, dok je manji deo sa koralnim grebenom. Gostima hotela su na raspolaganju 4 bazena na otvorenom – jedan grejani u zimskom periodu, jedan sa morskom vodom i dva manja bazena, zatim unutrašnji bazen i Sky Bazen na 5.sprau (uz doplatu).

Dodatni sadržaji koji će upotpuniti Vaš boravak uključuju SPA centar sa saunom, parnim kupatilom, đakuzi (za goste Deluxe soba i Suite apartmana besplatno, uz doplatu za sve ostale goste), moderni fitnes centar, frizerski salon -uz doplatu, perionicu veša i hemijsko čišćenje, terene za odbojku na pesku, aerobik, sportove na vodi, stoni tenis, bilijar i različite vrste animacije u toku dana. U okviru hotela se nalaze i butici, biznis centar I konferencijske sale, usluge doktora, apoteka, menjačnica.

Gastronomska ponuda hotela obuhvata sledeće restorane i barove: glavni restoran „Turquoise“, italijanski a la carte restoran “Bella”, kineski a la carte restoran “Mandarin”, mediteranski a la carte restoran “Mermaid”, restoran na plaži “Ossiano”, japanski a la carte restoran “Miyako” (uz doplatu), Executive lounge (uz doplatu), bar kod bazena, bar na plaži I lobi bar.

Hotel raspolaže sa 228 izuzetno kvalitetno opremljenih soba i sve su klimatizovane, imaju terasu ili balkon sa izborom pogleda na more ili bazen, mini bar, fen za kosu, satelitsku TV (LCD), telefon, sef, aparat za kafu ili čaj, minibar i internet pristup. Na raspolaganju su sledeći tipovi soba: Standard, Deluxe, Superior, Luxury, Premier Suite, Premium Suite, Majestic Suite I Jacuzzi Suite. Postoje i dve Deluxe sobe prilagođene osobama sa hendikepom.

Ishrana

All inclusive

Akcija

Adult Only
Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm