Porto Sani 5* Sani Resort

Pogledajte na mapi

Porto Sani 5* Sani Resort

Relaxed and elegant

Položaj: Hotel pripada luksuznom lancu Sani Resort. Nalazi se na rtu Sani, udaljen je oko 80 km od aerodroma u Solunu. Hotel je smešten na dve peščane plaže, koje su označene plavom zastavicom. Ležaljke i suncobrani na plaži i bazenu su besplatni za goste, kao i peškiri za plažu.

Sadržaj: Privatna marina za jahte i šoping zona, deo za zabavu i opuštanje sa barovima, restoran, kafeterija, taverna,parking, bazen, dečiji bazen, wellnes i spa centar, teretana, sportovi na vodi, sportski tereni (vaterpolo, tenis, fudbal, odbojka na plaži, košarka..).
Dečiji sadržaji i usluge: dečiji klub, dečiji meni, igralište, igraonica za bebe, čuvanje dece (na upit). Animacije (večernje uz muziku uživo).

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 394 sobe. Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, terasu, klima uređaj, frižider, sef, satelitsku televiziju, telefonsku liniju, aparat za kafu/čaj, DVD plejer.

Economy sobe, površine oko 25 m², sa terasama koje gledaju na baštu ili more. Gosti se smeštaju u sobe koje su slobodne prilikom prijavljivanja na recepciji, bez obzira na tip sobe, namenjene za 2 osobe.
Standardne sobe su površine oko 25 m² i imaju terase koje gledaju na more ili baštu. Namenjene za 2 osobe.
Junior Suite, površine oko 35 m², potpuno su renovirane 2010.godine. Sastoje se od kombinovane dnevne i spavaće sobe. Predviđene su za smeštaj 2-4 osobe. Mogu biti sa pogledom na more ili vrt.
Family sobe, površine oko 50 m² i sastoje se iz dve povezane sobe. Gledaju na more ili na baštu i namenjene su porodicama sa decom. Namenjene za 2-4 osobe.
Family suite su površine oko 50 m², sa odvojenom jednom spavaćom sobom i dnevnim boravkom. Takođe, hotel sadrži i family suite sa dve spavaće sobe, dnevnim boravkom i 2 kupatila. Namenjene za 2-5 osoba i pružaju najveći komfor.

Marina Junior Suite (~40 m2) – renoviran 2011. godine u morskom stilu. Nalazi se u luci na prvom spratu. Max. do 2 odrasle osobe.

Suite Garden/Pool View (~55 m2) – smešten na prizemlju ili prvom spratu. Spavaća i dnevna soba. Max. do 2 odrasle osobe i 1 dete (II sprat, sa pogledom na vrt) ili 2 odrasle osobe i 2 deteta (na prizemlju sa pogledom na vrt i bazen, i na I spratu sa pogledom na bazen).

Deluxe Suite (~60 m2) – sa balkonom, pogled na bazen ili luku. Sastoji se od odvojene spavaće i dnevne sobe, smešten je na prvom spratu. Max. do 2 odrasle osobe i 2 deteta.

Two Bedrooms Family Suite (~90 m2) – smešten na prizemlju, pogled na vrt ili bazen. 2 spavaće sobe, prostrana dnevna soba, dva kupatila. Max. do 5 osoba: 2 odrasle osobe i 3 deteta ili 3 odrasle oosbe i 2 deteta (do 12 god.).

Three Bedroom Family Suite (~145 кв.м) – 3 spavaće sobe, odvojen dnevni boravak, 3 kupatila. Max. 6 odraslih osoba ili 2 odrasle osobe i do 5 dece (od 5 do 12 godina).

Usluga: Polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

www.sani-resort.com

 

 

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm