Paradise Island Resort & Spa 4*

Pogledajte na mapi

Paradise Island Resort & Spa 4*
Položaj: na 1000m dugackom i 250m širokom Lankanfinolhu ostrvu, koje ima odlucnu lokaciju na Maldivima i udaljeno je od aerodroma Male 10km, oko 15 minuta vožnje brzim brodom.

Hotel: resort se izdvaja svojim svetlim koralnim peskom i kristalno cistom lagunom. Gostima nudi 1 glavni resoran „Paridise“, kao i 4 Ala-carte restorana (japanska, italijanska, internacionalna kuhinja i morski plodovi). Ponudu upotpunjuju i Pizza-Express, 5 barova, coffee-shop, bazen sa odeljkom za decu, ležaljke i peškiri na plaži i pored bazena, suvenirnica, foto-laboratorija, internet WLAN (uz doplatu), juvelirnica, frizer, igralište za decu i ambulanta.

Sobe: 220
Bungalow Promo: oko 23m2, bungalovi u nizu, imaju kupatilo sa tupšem/wc-om, fen, tv, telefon, klimu, ventilator na plafonu, mini bar. Nalaze se u drugom redu i imaju pogled na baštu.
Superior Beach Bungalow: oko 26m2, u bungalovima sa po 1 do 2 smeštajne jedinice, kao Bungalow Promo, kutak za sedenje, poluotvoreno kupatilo sa kadom/tušem, spoljni tuš, wc, fen, telefon, tv, klima, ventilator na plafonu, mini bar, terasa, u prvom redu u odnosu na more.
Sport & Fitness: košarka, odbojka, stoni tenis. Uz doplatu: parasailing, surfing, wakeboarding, katamaran, skijanje na vodi, jet-ski, banana camac, camac sa prvodnim dnom, pecanje na pucini, squash, badminton, 2 teniska terena, pikado, fitnes centar. Ronjenje Do unutrašnjeg grebena je 300-400m udaljenosti, a do spoljašnjeg oko 10 minuta camcem. U ponudi postoji PADI škola ronjenja, kao i oprema za snorkling uz dopaltu.

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Slični hoteli