Sentido Palm Royale Resort 5* Soma Bay, Hurgada

Pogledajte na mapi

Ovaj objekat je udaljen 7 min hoda od plaže. Okruženo vrtovima sa jezercima i grčkim statuama, ovo odmaralište se nalazi pored plaže u blizini Hurgade i raspolaže velikim sobama sa staklenim vratima koja vode na sopstveni balkon. Nudi besplatan prevoz do Međunarodnog aerodroma Hurgada, besplatan bežični internet i dečji bazen, koji se greje tokom zime.

Prostrane i klimatizovane sobe u odmaralištu Palm Royale Soma Bay gledaju na Crveno more, na vrtove ili na bazen. Sadrže LCD TV sa satelitskim kanalima, radni sto i moderno kupatilo.

Svake večeri u azijskom, grčkom, italijanskom i libanskom restoranu odmarališta služe se à-la-carte jela. U egipatskim specijalitetima možete uživati uz muziku za trbušni ples u elegantnom ambijentu sa vitražima.

Tokom dana se možete osvežiti na privatnoj plaži ili u bazenima. Takođe možete igrati tenis i bilijar ili se opustiti u hidromasažnoj kadi i baru pored bazena. Na raspolaganju vam je i bazen u klubu zdravlja.

Automobili se mogu iznajmiti na recepciji, koja radi 24 sata dnevno. Odmaralište je udaljeno 50 km od centra Hurgade i 35 km od tržnog centra Senzo Mall.

Destinacija Zaliv Soma je odličan izbor za putnike koje zanimaju peščane plažesportovi na vodi i gnjuranje.

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm