Maravel Land Hotel 3*- Adelianos Kampos

  OPIS HOTELA

  Položaj: Hotel Maravel se nalazi u mestu Adelianos Kampos, 7 km od centra Retimna. Smešten je na placu od oko 20.000 m2 i okružen divnim vrtovima. Potpuno je renoviran 2009. godine.

  Plaža: Hotel se nalazi na pešcanoj plaži dugoj 10 km.

  Hotelski sadržaj: Recepcija koja radi non-stop, 2 bazena, deciji bazen, bar pored bazena, restoran, internet kutak, TV kutak, mini-market, veliko decije igralište, teniski teren, teren za košarku, odbojku na pesku, vodeni sportovi. Hotel organizuje grcko vece, vece sa roštiljem, muzikom i vinom, i disko vece.

  Smeštaj: Hotel se sastoji od 32 sobe (1-3 osobe), 75 studija (1-3 osobe), i 13 apartmana od 2 sobe (4-5 osoba). Svaka soba ima klimu, balkon ili terasu, SAT TV, kupatilo TWC/kada, fen za kosu, mini frižider. Studiji i apartmani pored sadržaja koji su istim kao kod soba, imaju i mini kuhinju sa osnovnom opremom za samostalno pripremanje hrane.

  Usluga:

  Polupansion – dorucak i vecera (otvoreni bife – samoposluživanje) ili

  All Inclusive – “sve ukljuceno” prema hotelskim pravilima. “All Inclusive” program: Dorucak, rucak i vecera (otvoreni bife – samoposluživanje), popodnevna užina, caj ili filter kafa, koja se servira uz kolace ili picu ili tost. Pica se služe u baru, restoranu u periodu od 10-23 h. (lokalna alkoholna pica, toceno pivo, vino, sokovi, ali ne i sveže cedeni, filter kafa, caj,voda.

  Komentari gostiju/ Napomena: Hotel Maravel vodi brigu o zaštiti životne sredine i u tom smislu je zapoceo korišcenje solarne energije tako što je na krov hotela, na 20.000m2 postavio solarne ploce. Ovo je savršena demonstracija tehnologije koja se primenjuje za smanjenje zagadenja staklene bašte.

  SADRŽAJI

  Hoteli u blizini Maravel Land Hotel 3*- Adelianos Kampos