Kurumba Maldives 5*

Pogledajte na mapi

Jedan od prvih resortova u maldivskom arhipelagu, sa dugogodišnjim iskustvom i visokim kvalitetom usluge. Bujna ostrvska vegetacija garantuje osećaj opuštenog, tropskog odmora.

POLOŽAJ
Ostrvo veličine oko 500m x 300m nalazi se u direktnom okruženju glavnog grada Malea. Aerodrom Male je udaljen oko 10 minuta brzim brodom.
HOTEL
Elegantan hotel sa tradicijom u svojoj ponudi ima ukupno 8 restorana sa raznovrsnom gastronomskom ponudom. U glavnom restoranu Viha-manaa svakog dana u ponudi su raznovrsni tematski švedski stolovi, Al Qasr nudi jela libanske, tunižanske i maro-kanske kuhinje, a ekskluzivni restoran Thilamaldivske grill specijalitete,koji se poslužuju na plaži i na vodi. Jela moderne italijanske kuhinje možete probati u restoranu Isola, dok raznovrsne azijske specijalitetemožeteporučiti u restoranu Khing Thai. Dodatno hotel nudi 4 bara, 2 bazena sa odvojenim dečjim bazenom, biblioteku,najam DVD-a, besplatan Wi-Fi, butik i juvelirnicu. U cilju zaštite ostrva od erozije i velikih talasa, u moru su postavljeni lukobrani.
SOBE
Superior Room: oko 74 m2 (38), u dvospratnim bungalovima u nizu, sa po 4 stambene jedinice. Otvoreno kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, spoljni tuš, fen, TV, DVD-player, telefon, besplatan Wi-Fi, klima, bade-mantil, plafonski ventilator, aparat za kafu/čaj, mini-bar, sef, terasa ili balkon, na strani ka moru, sa pogledom na more (Unterbr RI B).Deluxe Bungalow: oko 74 m2 (74), kao Deluxe, zasebni bungalovi, sa dnevnim ležajem naterasi. Beachfront Deluxe Bungalow: oko 74 m2 (32), kao Deluxe Bungalow, 1. red do plaže.
ISHRANA
Bogati švedski sto za doru-čak uračunat. Kod rezervacije polupan-siona dodatno večera, kod punog pansiona odn. kod All inclusive usluge dodatno ručak i večera u formi švedskog stola u Vihamanaa uračunat. Ostale dodatne usluge u sklopu All inc-lusive videti u tabeli.
SPORT
Uračunato: fitnes centar, odbojka, kajak, fudbal, bilijar, stoni tenis,tenis. Uz doplatu: skijanje na vodi, parasailing, pecanje na pučini i ostali sportovi na vodi.
WELLNESS
Veli Spa je prava oaza mira, u kojoj se koriste domaći prirodni proizvodi.
ZABAVA
Redovna večernja zabava sa muzikom uživo.
DECA
Top popusti za decu:
Deca do 11 godina u sobi sa roditeljima plaćaju od 1.5.-30.9. Green taksu od EUR 7 po detetu/noćenju.
Klub za decu:
za 4-13 godina, otvoren 9-18h sa mnogobrojnim aktivnostima i igralištem za decu.
DERTOUR SPECIJAL
Promo sobe
Superior promo: ista opremljenost kao Superior, ograničeni broj soba po nižim cenama.
HONEYMOON
Honeymoon Specijal/Godišnjica braka
Putnici na medenom mesecu, kao i gosti koji obeležavaju srebrnu ilil zlatnu godišnjicu za vreme boravka, dobijaju u hotelu specijalnu večeru u jednom restoranu po izboru sa uračunatom flašom domaćeg vina odn. flašom šampanjca pri rezervaciji All inclusive usluge, kao i vaučer u visini 30 USD po osobi/boravku u Veli Spa (samo za goste na medenom mesecu). Minimalan boravak 4 noćenja. Važi do 6 meseci nakon venčanja.
RONJENJE
Optimalni uslovi za snorkling: unutrašnjigreben okružuje ostrvo. Oprema za snorkling je uračunata. Škola ronjenja Euro divers (PADI) stoji gostima hotela na raspolaganju.

Tip hotela

BEACH

Hotelski sadržaji

Animacija
Animacija za decu
Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm