KASSANDRA BAY 5* – Vassilias

Pogledajte na mapi

JEDAN OD NAJLUKSUZNIJIH RIZORTA NA SKIJATOSU

Kassandra Bay 5*

Položaj: Ovaj moderan i luksuzan rizort se nalazi u zalivu Vassilias, sa direktnim pristupom istoimenoj peščanoj plaži. Plaža Vasilias je nagrađena Plavom zastavicom.

Hotel je od grada Skijatosa udaljen samo 3km, a od aerodroma 4km. Nalazi se u predivnom okruzenju maslinjaka i borove šume. Kompletno je renoviran 2008. godine.

Smeštaj: Hotel ima 94 elegantno dekorisane sobe i 2 suita. Sve sobe su opremljene sa svim udobnostima: balkon, kupatilo, fen, mini bar, klima, SAT TV, direktna telefonska linija, wireless internet, sef.

Standard sobe (30m2) mogu imati pogled na baštu ili more. Nalaze se u prizemlju ili na nekom od spratova.

Superior sobe (30-40m2) – pogled na more, francuski ležaj i sofa koja se razvlači.

Family sobe (40m2) modernog dizajna sa terasom ili balkonom locirane u prizemlju sa pogledom na baštu ili na spratu sa pogledom na more. U family sobi se nalazi francuski ležaj i dva odvojena ležaja.

Maisonettes (45m2) imaju dva nivoa povezana stepeništem i pogled na more. Na donjem nivou se nalazi balkon, sofa na razvlačenje i toalet, a na gornjem nivou je soba u kojoj se nalazi francuski ležaj i odvojeno kupatilo.

Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera – švedski sto).

Sadržaj: Hotel ima dva otvorena bazena sa morskom vodom za odrasle i jedan dečiji bazen. Tu je i velika terasa za sunčanje okružena lepo uređenim vrtom, privatna plaža sa besplatnim ležaljkama i suncobranima za goste hotela. Hotelski kompleks raspolaže i sa nekoliko barova i restorana, fitnes centrom, internet kutkom, kao i parkingom za goste hotela. Sportski i rekreativni sadržaji uključuju fitnes i spa centar sa hamamom, saunom i prostorijom za masažu. Na raspolaganju je i dečje igralište u sklopu hotela. Peškiri za plažu i bazen su dostupni gostima hotela i ne doplaćuju se. 

www.kassandrabay.com

 

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm