Jat Apartmani 2*

Pogledajte na mapi

KOPAONIK Cenovnik ZIMA 2022 – uskoro

Jat apartman u centru Kopaonika, nalazi se u neposrednoj blizini svih glavnih sadržaja ovog turistickog centra na nadmorskoj visini 1.780 m. Najbliže žicare „Pancicev vrh“ i „Malo jezero“ udaljene su samo 80 metara.

Jat apartmani raspolazu sa: 144 apartmana razlicite velicine i strukture (2-7 osoba). Jat apartmani imaju: kuhinju opremljenu frižiderom, šporetom, priborom za kuvanje i ostalim potrebnim posudem, kupatilo (TWC), telefon, TV. Gostima su na raspolaganju: restoran u kome je moguce uplatiti polupansion.

Sadržaj: apartmani su izgradjeni u planinskom stilu i raspolažu sa 134 apartmana razlicite strukture za boravak od 1 do 6 osoba.

Dodatni sadržaj: gostima Jat apartmana je na raspolaganju restoran, prodavnica, igraonica, ski-servis, salon za masažu kao i besplatan bežicni Internet u celom hotelu. U restoranu Boeing na švedskom stolu možete naci široku lepezu ponude nacionalne kuhinje. Sam hotel krasi imidž porodicnog hotela, a uprava, menadžment i osoblje nastoje da ocuvaju navedenu reputaciju.

Opis smeštaja: Studija i apartmani: kuhinjski deo sa šporetom, frižiderom, posuđem i kuhinjskim priborom, stolom za ručavanje, TV, telefon, kupatilo sa tušem.
Studio za 1-2 osobe 0+1 (tip A): jedna prostorija sa sofom na razvlačenje.
Studio za 2 osobe 2+0 (tip B): jedna prostorija sa dva odvojena kreveta.
Studio za 2-3 osobe 1+1 (tip C): jedna prostorija sa jednim krevetom i sofom na razvlačenje.
Studio za 3-4 osobe 2+1 (tip D): jedna prostorija sa dva odvojena kreveta i sofom na razvlačenje.
Studio za 4-5 osoba 3+1 (tip E1): jedna prostorija sa tri odvojena kreveta i sofom na razvlačenje.
Apartman za 4-5 osoba 3+1 (tip E2): dve prostorije sa tri odvojena kreveta i sofom na razvlačenje.
Apartman za 5-6 osoba 4+1 i 2+2 (tip F1 i F2): dnevni boravak sa sofom na razvlačenje.
Tip F1(4+1): dve spavaće sobe sa po dva odvojena kreveta, sobe su odvojene parapetnim-paravanskim zidom (oko 50 cm prostora između vrha zida i plafona).
Tip F2(2+2): dve spavaće sobe, u jednoj francuski krevet, a u drugoj dva odvojena kreveta.
Apartman za 5-6 osoba 2+2 (tip F3 – na upit): dnevni boravak sa sofom na razvlačenje i spavaća soba sa dva odvojena i jednim francuskim krevetom. Apartman ima kose krovove.
Apartman za 5-6 osoba 4+1 (tip F lux – na upit): dnevni boravak sa jednim odvojenim krevetom i sofom na razvlačenje, spavaća soba sa jednim odvojenim krevetom i sofom na razvlačenje, dva kupatila i dva TV-a.
Ishrana (uz doplatu): polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela) ili pun pansion – doručak, ručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

Sezona

Zimovanje

Akcija

Rani buking
Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm