Vila Mećava Kopaonik

Pogledajte na mapi

Vila Mećava je najnoviji objekat na Kopaoniku, u rangu apartmana 4*. Nalaze se na idealnoj lokaciji, preko puta ulaza u Hotel Grand. Svaki apartman sadrzi kuhinju opremljenu kompletnim posudjem, kupatilo sa tuš kabinom, kablovsku televiziju i Wi-Fi internet. Za goste apartmana obezbedjenje popust 10% za usluge ski rentala i restorana Mecava koji se nalaze u okviru objekta. Gostima su na raspolaganju skijašnica i podrumska vinarija.

Raspolaže se: 0+1 studio Studio poseduje francuski ležaj dimenzije dušeka 200×160. Sadrži kompletno opremljenu cajnu kuhinju, TV, Wireless internet. Kupatilo sa tuš kabinom.
1+1 studio Studio poseduje francuski ležaj dimenzije dušeka 200×160, fotelju na razvlacenje dimenzija dušeka 185×80. Sadrži kompletno opremljenu cajnu kuhinju, TV,Wireless internet. Kupatilo sa tuš kabinom.
2+1 apartman Apartman koji se sastoji od spavace I dnevne sobe. U spavacoj sobi nalazi se francuski ležaj dimenzije dušeka 200×160, u dnevnom boravku je sofa na razvlacenje dimenzije dušeka 185×160. Apartman poseduje kompletno opremljenu cajnu kuhinju,TV, Wireless internet. Kupatilo sa tuš kabinom .
3+1 apartman Apartman koji se sastoji od spavace I dnevne sobe. U spavacoj sobi nalazi se francuski ležaj dimenzije dušeka 200×160, u dnevnom boravku je sofa na razvlacenje dimenzije dušeka 185×80. Apartman poseduje kompletno opremljenu cajnu kuhinju, TV,Wireless internet, kupatilo sa tuš kabinom.
2+1apartman lux Apartman koji se sastoji od spavace i dnevne sobe. U spavacoj sobi nalazi se francuskiležaj dimenzije dušeka 200×160, u dnevnom boravku je sofa na razvlacenje dimenzije dušeka 185×160. Apartman poseduje kompletno opremljenu cajnu kuhinju, TV, Wireless internet. Kupatilo sa djakuzi kadom za dve osobe, saunom I tuš kabinom.
3+1apartman lux Apartman koji se sastoji od spavace I dnevne sobe. U spavacoj sobi nalazi se francuski ležaj dimenzije dušeka 200×160, I singl ležaj dimenzije dušeka 200×90, a u dnevnom boravku je ugaona garnitura na razvlacenje. Apartman poseduje kompletno opremljenu cajnu kuhinju, TV, Wireless internet. Kupatilo sa djakuzi kadom za dve osobe, saunom I tuš kabinom.

Sezona

Zimovanje
Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm