Srebrna lisica 3*

Pogledajte na mapi

Srebrna lisica 3*      ski in-ski out

KOPAONIK Cenovnik ZIMA 2022 – uskoro

Opis: Hotel se nalazi u centru Kopaonika. Bivši hotel INVESTBANKA, danas kompletno renoviran Hotel Srebrna lisica 3*, smešten je između staza Malo jezero (noćna staza) i Sunčana dolina, na 1752 m nadmorske visine. Sa hotelskog parkinga je ulaz u prostrani hol sa recepcijom. Odmah pored recepcije je moderno opremljena skijašnica sa ski-servisom za iznajmljivanje i održavanje ski-opreme. Pocetnici i rekreativci mogu na recepciji da zakažu casove obuke vožnje skija i ski-borda kod vrhunskih ski-ucitelja. Za mlade, a ukoliko žele mogu i stariji, tu je i igraonica sa najnovijim PC i Sony igricama. U holu, kao i restoranu i aperitiv baru, obezbedena je bežicni internet.Nudi polupansion, dorucak i vecera: samoposluživanje na bazi „švedskog stola“. Izbirljiviji mogu da se opredele i za jela a la carte. U istom nivou je i aperitiv bar, jedini hotelski prostor u kome je dozvoljeno pušenje.
Dodatni sdržaji: Za potrebe održavanja kongresa, seminara, raznih predavanja i sl, aperitiv bar Srebrne lisice 3* se lako i brzo pretvara u odgovarajucu salu. Od aperitiv bara stepenište vodi u suteren, to jest bilijar salu sa velikim bilijarom, stolom za stoni tenis, pikadom i dva stona fudbala.

Sobe: Apartmani se nalaze na tri sprata iznad recepcije, a njihova velicina se krece od dvokrevetnih do petokrevetnih, uz jedan VIP apartman. Hotel Srebrna lisica vodi racuna i o posebnim zahtevima gostiju kao što su, recimo, rum servis, kvalitetna relaks i sportska masaža, pranje i peglanje veša, obezbedenje vodica za pešacke ture i sl.

Usluga: polupansion, dorucak i vecera: samoposluživanje na bazi „švedskog stola“. Izbirljiviji mogu da se opredele i za jela a la carte. U istom nivou je i aperitiv bar, jedini hotelski prostor u kome je dozvoljeno pušenje.

Hotelski sadržaji

Animacija za decu
Kongresna sala
Wi-Fi internet u javnim prostorijama

Sezona

Zimovanje

Akcija

Ski in - Ski out
Top ponuda
Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm