Sol Sipar for Plava Laguna 4* Umag

Pogledajte na mapi

Sol Sipar for Plava Laguna 4* Umag

Lokacija: Nalazi se u naselju Punta, 1 km od centra Umaga, udaljen 50 m od plaže.

Usluga: PP – dorucak / vecera (švedski sto)

Smeštaj: Raspolaže sa 143 sobe. Svaka soba ima telefon, SAT TV, klimu, kupatilo, balkon.

Classic soba strana park: Ova soba, površine oko 18 m2 nudi bračni krevet, SAT TV prijamnik, telefon, mini bar, sef, klimatizaciju, internet priključak i kupaonicu s tuš-kabinom. Ova soba je prikladna za najviše 2 odrasle osobe.

Premium soba s balkonom pogled more: Ova soba, uređena u toplom, mediteranskom stilu, veličine je između 22 i 24 m2. Sadrži kupaonicu s tuš kabinom, „king size“ ili dva odvojena kreveta i fotelju na razvlačenje, što ju čini najprikladnijom za najviše 3 odrasle osobe. Nudi i SAT TV prijamnik, minibar, sef, klimatizacijski uređaj i internet priključak. Balkon je okrenut prema morskoj strani hotela i savršeno je mjesto za uživanje u svježini ljetnih večeri.

Superior soba s balkonom strana park – Connected: Superior Obiteljska soba je posebno prikladna za obitelji ili ljude koji vole udobnost; sastoji se od 2 spavaće sobe (svaka sa bračnim krevetom i foteljom na razvlačenje), 2 kupaonice i 2 namještena balkona. Soba je najprikladnija za smještaj 6 osoba. Nudi i SAT TV prijamnik, telefon, minibar, klimatizacijski uređaj, internet priključak.

Sadržaj hotela: Hotel poseduje restoran, restoran a la carte, aperitiv bar, bar na plaži, unutrašnji bazen, spoljašnji bazen i dva decija bazena, frizerski salon, kongresnu dvoranu, teniske terene, sportovi na vodi, parking. Mogucnost najma sefa na recepciji (uz doplatu). Uvece zabava i animacija u naselju.

Napomena: Udaljen od plaže 50 m, plaža delimicno kamenita i betonirana. Hotel je renoviran 2017. godine.

Aerodrom Pula je udaljen 84 km.

Plava Laguna

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Slični hoteli