Hotel Putnik 4*- Kopaonik

Pogledajte na mapi

KOPAONIK Cenovnik ZIMA 2022 – uskoro

Hotel Putnik 4* Kopaonik lociran je na Sunčanoj dolini, najlepšem delu Kopaonika, na 1650 m nadmorske visine. Prvi deo hotela otvoren je davne 1958. godine i jedan je od prvih ugostiteljskih objekata na Kopaoniku. Novi deo hotela otvoren je 1985. godine i spojen je sa starim delom.

2017. godine hotel je renoviran. Sada potpuno moderno dizajniran, komforan i sa dodatnim sadržajima, nudi svojim gostima odmor kakav su zamislili, kako u letnjem, tako i u zimskom periodu.Hotel je kategorisan sa 4 zvezdice, a kapacitet hotela je 102 smeštajnih jedinica, odnosno 244 ležaja.

Dodatni sadržaji:
wi-fi, wellness&spa, fitnes centar, dve konferencijske sale, dečija igraonica i bioskop, skijašnica, iznajmljivanje ski opreme i kvadova, prodaja ski pasa, višenamenski otvoreni teren, pansionski i a la carte restoran, frizerski salon, butici, trafika.Tokom letnje sezone u hotelu se mogu iznajmiti bicikli, ali i ostali sportski rekviziti za rekreaciju. Ljubiteljima skijanja na usluzi je skijašnica, a hotel ima i direktan izlaz na stazu Sunčana dolina.

Sport i rekreacija:
Svakog dana hotel za svoje goste organizuje transfer mini busom do centra Skijališta, kao i povratak do hotela. Hotel Putnik poseduje sve što je potrebno za aktivan odmor, ali i odmor koji je podređen maksimalnom uživanju gostiju.

Hotel će raditi tokom cele godine sa akcentom na zimskoj i letnjoj sezoni.

 

Web:

Sezona

Zimovanje

Akcija

Rani buking
Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm