Marlin Inn Azur Resort 4* Memša, Hurgada

Marlin Inn Hotel Touristic Road- Hurghada Red Sea- Egypt Pogledajte na mapi

Nalazi se na samo 5 km od aerodroma, u novom delu Hurgade, u samom centru Memše. Hotel poseduje izuzetno lepu i čistu plažu, kao i manji otvoreni bazen sa odvojenim delom za decu. Peščana plaža je najveći adut ovog smeštaja i pružiće vam niz mogućnosti za odmor, a za goste hotela korišćenje ležaljki i sunocobrana je besplatno.

Recepcija radi 24 časa dnevno, a gostima je Wi-Fi na raspolaganju bez doplate . Hotel  Marlin Inn Azur Resort ima 209 soba koje su opremljene klimom, imaju mini bar, SAT/TV, telefon i sef čije se korišćenje dodatno plaća. Standardne sobe su dvokrevetne sa balkonom, ali postoji mogućnost i pomoćnog ležaja. Svako kupatilo je opremljeno tuš kadom ili kabinom i ima fen.

Ukoliko volite aktivan odmor, ovaj hotel vam može pružiti korišćenje fitnes centra ili dečijeg kluba za najmlađe sa fanomenalnom animacijom. Ronilački centar se nalazi u sklopu hotela, pa možete zakazati klasično ronjenje, ronjenje na dah, kao i putovanje brodom koji ima staklno dno i možete istražiti podvodni svet Crvenog mora. Za sve one koji bi želeli da se opuste tu je spa centar, sauna, kao i tursko kupatilo.

Usluga : All Inclusive

Tip hotela

ALL INCLUSIVE
BEACH

Hotelski sadržaji

Animacija
Animacija za decu
Bar
Bazen
Bazen sa delom sa decu
Fitnes centar
Internet
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Masaže
Ronilački centar
Spa & Wellness
Teretana
Tursko kupatilo
Show All

Ishrana

All inclusive
Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm