Lagomandra Hotel & Spa 4* Neos Marmaras

Pogledajte na mapi

Lagomandra Hotel & Spa 4* Neos Marmaras

Položaj: Lagomadra Hotel & Spa 4*  nalazi se na 6 km od Neos Marmarasa, u podnožju planine Itamos, na 200 metara od plaže Lagomandra označene Plavom zastavicom. Lagomandra hotelski kompleks uključuje dva hotela: Lagomandra hotel i Lagomandra beach hotel. Gosti Lagomandre, koriste plažu hotela Lagomandra beach, udaljenu od 300 do 500 metara. Do nje se stiže mostićem preko glavnog puta. Plaža je poznata po kristalno plavoj boji mora i hladovini koju pravi borova šuma. U potpunosti je renoviran 2008. godine.

Usluga: Usluga u hotelu Lagomandra je polupansion ili all inclusive, po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Sadržaj: Gostima je na raspolaganju recepcija, sef, restoran, Wi fi, TV sala, taverna, mini market, bar, dečije igralište, bazen sa odvojenim delom za decu, tereni za košarku i odbojku, stoni tenis, džakuzi i terasa sa predivnom baštom. Ležaljke i suncobrani oko bazena su besplatni dok se na plaži naplaćuju, a peškiri se izdaju uz depozit na recepciji Lagomandre beach hotela.

Smeštaj: Sve sobe imaju klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini frižider, kupatilo, fen, balkon/terasa.
Deluxe sobe su renovirane 2014. godine.
Junior suite je kombinovana dnevno-spavaća soba, pogodna za porodice sa decom.
Mezonet se sastoji od kombinovane dnevne i spavaće sobe na dva nivoa povezane stepenicama, može da ugosti 2-5 osoba.

Plaža: Lagomandra Hotel & Spa je udaljen oko 200 metara od peščano-šljunkovite plaže sa kojom je povezan paserolom (mostić) preko glavnog puta.
Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju. Mogućnost iznajmljivanja peškira za plažu uz depozit.

Sport i zabava: Sportski i rekreativni sadržaji hotela obuhvataju fitnes centar, teren za košarku, odbojku na pesku i stoni tenis. Mini spa centar vam nudi tretmane za opuštanje. Gostima su takođe na raspolaganju mini-market i prodavnica suvenira. Mlađi gosti mogu da se zabavljaju u dečijem klubu.

www.lagomandrabeach.com

Ishrana

All inclusive
Polupansion
Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm