Lagomandra Beach Hotel & Suites 4* Neos Marmaras

Pogledajte na mapi

Lagomandra Beach Hotel & Suites 4* Neos Marmaras

Položaj: Lagomandra Beach Hotel & Suites se nalazi na samo 6 km od Neos Marmarasa, i nekih 100 km od Soluna. Smešten u jednoj od najlepših uvala Sitonije –Lagomandra čija je plaza nagrađena plavom zastavicom. Hotelski kompleks se sastoji iz dva hotela od kojih se – Lagomandra Beach nalazi na samoj plaži.

Usluga: Polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

Sadržaj: recepcija, restoran, tradicionalna taverna, bar, TV sala, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama hotela, servis za pranje rublja, bazen, bazen za decu, bar kraj bazena, stoni tenis, bar na plaži, igralište za decu, parking.

Smeštaj: Sve sobe sadrže klima uređaj, terasu, kupatilo sa tušem i fenom za kosu, bademantil, telefon, minibar i TV, sef, mini radio CD, bežični internet.

Deluxe sobe su površine oko 25 m2, namenjene za smeštaj 2 do 3 osobe, sadrže dva standardna ili francuski ležaj i pomoćni ležaj.Mogu biti sa pogledom na more(izdvojene cenovno),bazen ili vrt.

Porodične sobe površine oko 25 m2, nalaze se uglavnom u prizemlju.Namenjene smeštaju 2 do 4 osobe.Sastoje se iz jedne prostorije u kojoj su francuski ležaj ili dva standardna –spojena I sofa na razvlačenje.

Deluxe porodične sobe površine oko 35 m2, nalaze se uglavnom u prizemlju i gledaju na vrt, namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe, sadrže francuski ležaj i pomoćni ležaj ili sofu koja se razvlači.

Junior Suite su površine oko 28-32 m2.Namenjene za 2 do 4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe sa 2 standardna ili francuskim ležajem i sofe koja se razvlači.

Apartmani su površine oko 45 m2 .Apartmani mogu biti sastavljeni od 2 spavaće sobe,međusobno povezane vratima ili jedne velike celine.Ukoliko imaju dve spavaće sobe,prva je prolazna I u njoj mogu biti 2 standardna ležaja koja su spojena ili francuski ležaj, dok se u drugoj sobi nalazi sofa na razvlačenje.Druga opcije apartmana je jedna veika celina u kojoj se nalazi francuski ležaj sa sofom na razvlačenje.

Deluxe suite sa pogledom na more I privatnim bazenom su površine oko 70 m2. Jedinstveni prostor u kome se nalaze spavaća soba sa francuskim ležajem i dnevni boravak sa sofom na razvlačenje. Unutar deluxe suite se nalaze 2 kupatila koja su opremljena bade mantilima i papučama.Tu su još I elektronski sef, TV i Wi-fi internet.

Duplex Suite sa pogledom na more i privatnim bazenom su površine oko 70 m2.
Smeštajne jedinice se sastoje iz 2 nivoa, u stilu mezonete. Na donjem nivou: jedinstveni proctor u kome su francuski ležaj I sofa na razvlačenje, i kupatilo. Na gornjem nivou: spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo. Bade mantili i papuče.U suite duplex su još i elektronski sef, TV sa ravnim ekranom, Wi-Fi internet.

Plaža: Hotel Lagomandra Beach se nalazi 20 m od peščano-šljunkovite plaže. Plaža okružena borovom šumom sastoji se iz dva dela , jedan deo opremljen hotelskim ležaljkama i suncobranima (uz doplatu) na kojoj se nalazi i plažni bar i drugi deo gde možete uživati u većoj slobodi i divljini i probati razne sportove na vodi.

www.lagomandrabeach.com

Ishrana

Polupansion
Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm