Hotel Club A 3* Kopaonik

Pogledajte na mapi

Hotel Club A  3*  Kopaonik     U samom srcu živopisnog skijališta

KOPAONIK Cenovnik ZIMA 2022 – uskoro

Hotel Club A nudi smeštaj na Kopaoniku sa autenticnim šarmom planinskog ambijenta, smešten u centru Kopaonika, na 1.750 m/nv. Do hotela CLUB A se lako može stici kolima ili javnim prevozom, obzirom da se autobuska stanica nalazi samo 50m od hotela.
U restoranu hotela Club A  možete probati autenticnu nacionalnu kuhinju. Dorucak i vecera se služe na bazi švedskog stola dok se za rucak služe jela sa jelovnika. Gostima su na raspolaganju  sobe i apartmani (sobe su komforno uredene, sa televizorima sa satelitskim programom, mini bar),  restoran, taverna, piano bar, mala konferencijska dvorana (kapacitet do 60 mesta), zatvoreni bazen, jakuzzi, sauna, frizerski salon, salon za masažu, besplatan wireless internet, buffet restoran, a la carte restoran, aperitiv bar, kao i opremljena igraonica za decu, parking i skijašnica. Dorucak i vecera (polupansion) se serviraju na bazi samoposluživanja. Hotel Club A pruža svojim gostima sledece posebne usluge (na upit i besplatno): PC, WiFi Internet, Sef, Fotokopir aparat, Faks, Štampac, Room service, Lanc paket, Deciji krevetac, Baby stolica za hranjenje, Privatni parking obezbeden sa video nadzorom. Hotel ima svoju skijašnicu u kojoj se mogu iznajmiti skije kao i parking koji je besplatan za goste hotela. Profesionalno osoblje je uvek na raspolaganju gostima kako bi im svaki boravak ucinili nezaboravnim.

Hotel raspolaže sa 96 soba i dva apartmana.

Sadržaj soba: svaka soba ima televizor sa satelitskim programom, direktnu telefonsku liniju i mini bar.

Dodatni sadržaj: zatvoren bazen okruglog oblika sa velikim panoramskim staklima, jakuzzi i sauna, salon za masažu, skijašnica, besplatan parking, internet cafe, mini sportska sala i frizerski salon, buffet restoran, a la carte restoran, aperitiv bar, piano bar, kao i dobro opremljena igraonica za decu sa stručnim osobljem.

Za sezonu 2017. aperitiv bar hotela je kompletno renoviran, i predstavlja jedan od najprijatnijih prostora na Kopaoniku za večernje druženje uz čašu dobrog vina i toplu atmosferu uz vatru u kaminu.

Usluga: polupansion (doručak , večera) sa mogućnošću doplate ručka. Doručak i večera se služe na bazi švedskog stola dok se za ručak služe jela sa jelovnika.

Hotelski sadržaji

Bazen
Internet
Kongresna sala
Masaže
Restoran
Sauna
Spa & Wellness
Wi-Fi internet u javnim prostorijama
Zatvoreni bazen
Show All

Ishrana

Polupansion

Sezona

Zimovanje
Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm