Alexander the Great Beach Hotel 4* Kryopigi

Pogledajte na mapi

Alexander the Great Beach Hotel 4* smešten je na brdu okružen borovom šumom. Hotel je omiljeno odmaralište stanovnika Centralne Evrope i Amerike. Već 30 god. se nalazi u vlasništvu hotelske porodične kompanije P.A.P Corp, koja je posvećena očuvanju prirode. Udaljen je 2,5 km južno od kosmopolitskog letovališta Kalitea, 1,5 km od tradicionalnog mesta Kriopigi i 85 km od aerodroma Macedonia u Solunu.

Hotel Alexander the Great Beach se sastoji iz glavne zgrade i bungalova. Glavna zgrada ima 5 spratova i zove se Filippos. Bungalova ima 5 na 3 sprata (Aristoteles, Amfipolis, Vergina, Pella i Thessaloniki). Ukupno ima 216 smeštajnih jedinica (8 suite, 4 junior suite, 8 studio apartmana i 196 standardnih soba). Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, balkon ili terasu, klimu, SAT TV. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: mini bar, direktna telefonska linija. Sobe koje se nalaze u prizemlju u bungalovima imaju iste sadržaje kao i hotelske sobe. Studio apartmani se sastoje iz dnevne sobe i kuhinje.

Sadržaj (glavna zgrada Filippos): Recepcija sa lobijem, glavni restoran Roxani, A ‘la Carte restoran Antonis Tavern, Olympios café, bar pored bazena Panorama, bar na plaži Oasis, konferencijska sala Caviros, mini market Ploutarchos. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: sef, internet kutak, igraonica, vešeraj, frizer, čuvanje dece.

Plaža: Hotel je udaljen cca. 80 m od jedne od najlepših plaža na Halkidikiju, do koje se spušta stepenicama ili liftom (samo za goste hotela). Plaža je nagrađena Plavom zastavom (Blue Flag), peščana je i dugačka cca. 2 km. Suncobrani i ležaljke se naplaćuju.

Sport i zabava: Otvoren bazen, dečiji bazen, tematske večeri (žurka na plaži ili pored bazena, veče grčke muzike itd.), dečije igralište.  Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: SPA tretmani, bilijar, stoni tenis, odbojka na plaži, fitnes, teniski tereni sa osvetljenjem.

http://paphotels.gr/home-alexander

 

 

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm