Holiday Inn Resort Kandooma Maldives 4*

Pogledajte na mapi

Položaj: ostrvo Kandooma (310m x 260m) se može prepešaciti za samo oko 20 minuta. Ima odlicnu lokaciju na maldivima i udaljeno je od aerodroma Male oko 35km, oko 40 minuta vožnje brzim brodom.

Hotel: resort predodreden za porodice, opremljen u modernom stilu. Za raznovrsnost ishrane brinu se, pored glavnog restorana „Kadooma Cafe“ (zapadna, japanska, azijatska kuhinja), dodatno još i ostali a-la-carte restorani i kafei. „The Kitchen“ sa otvorenim studiom za kuvanje mediteranski i azijskih jela. „Deck“ u kojem gosti mogu piti koktele i uživati u pogledu na zalazak sunca. Tu su još i „Bokkuraa Coffee Club“, „The Lounge“, kao i „Pool bar“. Specificnost cini „Villa BBQ“, u kojoj gosti mogu sami spremiti roštilj. Ostali sadržaj hotela cine: bazen sa jakuzzijem, odvojeni bazen za decu, ležaljke na bazenu i plaži, radnjica, besplatan WiFi internet, lekarska ordinacija, cuvanje dece.

Sobe: 160 vila
Garden Villa: oko 48m2 (16), nešto udaljenije od plaže, bungalw sa dve smeštajne jedinice, svetli i prijatno uredeni sa diskretnim bojana i drvenim podom, kupatilo sa tušem/wc i dodatno sa spoljašnjim tušem, fen, bade mantil, tv, radio, iPod station, telefon, besplatan internet, klima uredaj, mini bar, aparat za kafu/caj, aparat za cedenje pomoranci, dnevno svece pomorandže i voda u sobi, sef, veranda sa mrežama za leškarenje i sa privatnom baštom.
Beach Villa: oko 48m2 (44), kao Garden Villa, zasebne, direktno na plaži, sa verandom ka morskoj strani. Beach House: oko 71m2 (74), kao Beach Villa, sa odvojenim dnevnim i spavacim prostorom. Spavaca soba sa balkonom na 1.spratu, otvoren dnevni prostor sa mogucnošcu za odmaranje i spoljnim tušem, koji se prostire sve do pešcanog dela, pogled na more.
Water Villa: oko 85m2 (14), kao Beach Villa, izgradene na stubovima iznad vode. Prostrana spavaca soba prelazi u veliko otvoreno kupatilo sa kadom. Šiber vratima soba je odvojena od privatne terase za suncanje sa mrežama za leškarenje i direktnim prilazom moru. Pogled na pucinu.

Zabava: povremeno zabavni program, bioskop po zvezdama, logorska vatra, karaoke, „Quiz Night“.

Sport & Fitness: Uracunato: fitness centar, odbojka na plaži, košarka, fudbal, stoni tenis.

Uz doplatu: windsurfing, katamaran, kajak, nocno pecanje.

Deca: deciji klub za decu 4-12 godina, dnevno otvoren: 9-17.30h.

Ronjenje Mnogobrojne ronilacke i snorkling mogucnosti u blizini. PADI škola za ronjenje, kursevi ronjenja oprema uz doplatu, oprema za snorkling uracunata.

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm

Slični hoteli