Gorski Hotel & Spa 4* – Kopaonik

Pogledajte na mapi

Gorski Hotel & Spa 4* – Kopaonik

 

Postoje mesta čiju energiju osetite odmah. Koja nas približavaju prirodi i svemu onom što je duboko u nama. Hotel Gorski & Spa je takvo mesto.

Miris drveta, svetlost, toplina i neponovljivi panoramski pogledi. Udoban planinski stil i moderno uređenje, uz brojne sadržaje za odmor i uživanje tokom cele godine.

Od planinskih šetnji do skijaških uzbuđenja na snežnim vrhovima. Od uživanja u spa tretmanima, do nezaboravnog gastronomskog iskustva i uživanja u svakom detalju enterijera inspirisanog priodom.

Vrhunski komfor i nenametljivi luksuz u svakom detalju preovlađuju u novoh hotelu sa četiri zvezdice, smeštenom na samoj ski stazi, u samom srcu Kopaonika.

Nalazi se preko puta „Belog Mede“ odnosno na pešačkoj stazi koja od Konaka vodi ka hotelu Grand.

Hotel Gorski & Spa Kopaonik sa svojih 118 komfornih smeštajnih jedinica predstavlja pravo osveženje u ponudi naše najpoznatije planinske destinacije. Kategorisan je sa 4 zvezdice i može da ugosti nešto preko 400 gostiju u 97 luksuznih soba i 21 apartmanu.

Po svojoj opremljenosti, vrhunskom komforu, nenametljivom luksuzu kao i po kvalitetu ugradjenih materijala i opreme, hotel Gorski & Spa svakako zavredjuje punih 5 zvezdica.

Enterijer inspirisan prirodom

Projektanti su želeli, a po našem mišljenju i svakako uspeli, da prinesu miris i lepotu drveta, svetlost kopaoničkog sunca i neponovljive poglede ka vrhovima srebrne lepotice.

Pristup vozilom ka objektu tj. ka zatvorenoj garaži je putem ispod apartmana Konaci i hotela Angella, a za pristup treba koristiti skretanje ispod supermarketa Idea.

Dobrodošli u hotel Gorski, na raspolaganju vam je:

97 luksuznih soba
21 apartman
Lobby bar
A la carte restoran
Pansionski restoran
Restoran za skijaše
Igraonica za decu
Kongresni centar
Fitness centar
Frizerski i kozmetički salon
Garaža sa 57 parking mesta
Skijašnica, Ski depo i Ski rental

Spa centar Gorski & Spa:

površina 390 m2
Zatvoreni bazen
Otvoreni bazen
Saune
Relax zona
Ruska banja
Ledena fontana
Slana soba
Tepidarijum
Vichy soba…

 

Sezona

Zimovanje

Akcija

Rani buking
Top ponuda
Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm