Atlantis The Palm 5*

Pogledajte na mapi

Atlantis The Palm se nalazi na poznatom veštackom poluostrvu Palm Jumeirah koje se prostire odobale Dubaija, na oko 1,4 km dugackoj plaži. Nalzi se blizu centra grada kojije udaljen svega 30 km, a aerodrom Dubai na oko 35 km. Atlantis The Palm jeizgraden je po uzoru na mitski potonuli grad Atlantis i prvi je hotel koji jeotvoren na Palmi u Persijskom zalivu.

7 restorana, od toga 4 gourmet restorana pod vodstvom internacionalnihodlikovanih vrhunskih kuvara, barovima i loungu od prve minute se možeteprepustiti kulinarskim poslasticama iz celog sveta. Rezervišite npr. sto u „Ossiano“,restoranu sa odlicnom mediteranskom kuhinjom i uživajte u prvoklasnopripremljenoj ribi ili otkrijte tipicnu arapsku kuhinju u „Levantine“.

Mokra zabava za celu porodicu ocekuje Vas u kompleksu bazena i naravno u „Aquaventure“, vodenom parku sa puno atrakcija kao što su beskrajno svetlecevodene ulice i spektakularni tobogani. Sa sve ukupno 17 hektara površine, ovoje najveci vodeni zabavni park u Dubaiu. Preko 18 miliona litara vode jepotrebno da se pokrenu 7 spektakularnih vodenih tobogana, oko 2,3 km dugackaveštacka reka, mnogobrojni bazeni i wild water kanal. Vrhunac parka je skorovertikalan tobogan koji kroz podvodni tunel završava u bazenu sa ajkulama.Hotel poseduje i sopstveni visokomoderni trening centar i program zaštite zadelfine. Gostima nudi ukupno 4,5 hektara mogucnosti da se druže sa ovikmšarmantnim životinjama u lepom ambijenti. U 3 medusobno povezanih bazena sudelfini našli svoj novi dom gde se svakog dana o njim brine tim eksperata. Cakpostoji i centar za spašavanje i negu nasukanih životinja. Provedite jedan dansa njima i osetite ih izbliza u „Dolphine Bay-u“ (uz doplatu). Još jednaatrakcija je „The Lost Chambers“. Preko 65.000 morskih životinja se nalaze umnogobrojnim akvarijumima i nude posetiocima jedinstven uvid u carobni podvodnisvet. Prolazi i komore u kojima se nalaze akvarijumi, odaju osecaj da senalazite u potonulom gradu. Tu je i šoping pasaž sa prvoklasnim buticima imoderan fitnes centar iz kojeg se pruža prelep pogled na „Palm Jumeirah“ i naPersijski zaliv. Za zabavu na raspolaganju je i nocni klub „Sanctuary“.

1539 Deluxe: oko 47 m², na prvih 5 spratova hotela i sa puno ljubavi kadetaljima, imaju kupatilo/ WC, odvojeni tuš, fen, bade mantil, papuce, TV LCD,radio, telefon, internet (uz doplatu), klima, mini bar, sef i francuski balkonili balkon sa pogledom na Persijski zaliv ili na „Palm Jumeirah“.
Atlantis sobe: oko 47 m², kao Deluxe, nalaze se na višim spratovima.
Imperial Club: oko 47 m², kao Deluxe, na 11.-15. spratu, sa odvojenim checkin-om i prstupom u „Imperial-VIP Lounge“. Goste ovde ocekuje kontinentalnidorucak na oko 500 m² (7-11 sati), preko dana mali snekovi, bezalkoholna pica,caj i kafa, popodnevni caj (15-17 sati), „Happy Hour“ sa odabranim alkoholnim ibezalkoholnim picima, kanapeima (18-20 sati), besplatan pristup internetu iveliki izbor novina i magazina.
Executive Suite: oko 101 m², sa svim komforom luksuzno opremljeni „ugaonisuitovi“, sa odvojenom dnevnom i spavacom sobom. Opremljeni kao Deluxe, saodvojenim WC-om za goste, internet pristupom, balkonom i pogledom na Persijskizaliv ili na „Palm Jumeirah“ i panoramu Dubaija.
Terrace Suite: oko 94 m², luksuzno opremljeni svitovi sa odvojenom dnevnospavacom sobom. Opremljene kao Executive Suites, sa prostranim zasebnimkupatilom sa odvojenim tropskim tušem i zasebnom kadom, svlacionicom iprostranim balkonom (oko 30 m²) sa ležaljkama. Sport & Fitness: Ukljuceno:teniski tereni, odbojka, košarka, casovi plivanja, košarka u vodi. Uz doplatu:reketi i loptice za tenis, surfing, jedrenje, pedalina.

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm