Albatros White Beach Resort 5* Memša, Hurgada

Pogledajte na mapi

Albatros White Beach Resort 5* Memša, Hurgada

Lokacija: Albatros White Beach Resort 5* se nalazi se u Memši, oko 5km od nove marine u Sakali i oko 6km od aerodroma. Hotel je deo poznatog lanca Pickalbatros, otvoren u martu 2016. godine. Zauzima površinu od oko 81.000m2 i u ponudi ima 473 smeštajne jedinice. Gostima je na raspolaganju nekoliko bazena za decu i odrasle, restorani i barovi. Zbog velikog izbora sadržaja za decu, hotel se preporučuje i porodicama sa decom.

Za decu tu su mini klub (4-12 godina), 4 dečija bazena sa 16 tobogana, igralište i mini disko.

Plaža: Hotel je na svojoj, jako lepoj peščanoj plaži sa zonom plitke vode. Na plaži postoji i ponton koji vodi u dublju vodu, nema koralnog grebena. Suncobrani, ležaljke i peškiri na plaži su uključeni u cenu. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

Smeštaj: Hotel ima 473 smeštajne jedinice koje su raspoređene u nekoliko smeštajnih blokova u obliku potkovice (5 spratova): standardne sobe i apartmani. Sve sobe imaju klima uređaj, LCD SAT TV, TWC, fen, mini bar (voda i sokovi), terasa/balkon/prozor od poda do plafona, Wi-Fi internet.

Standardne sobe (oko 40m2) primaju maksimalno dvoje odraslih i dete. Imaju pogled na baštu a uz doplatu na bazen, delimično i direktno na more.

Junior suite (oko 70m2) , sastoji se od jedne sobe i kupatila sa tuš kabinom i jacuzzi-jem (whirpool).

Uz doplatu: telefon i room service.

Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel ima nekoliko a la carte restorana – Soprano, L’ Asiatique, Saffron i Wow. Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Sport Bar, White Bar, Millenium Bar, Olympus Bar, Red Sky Bar i Beach Bar. U konceptu su sladoled, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Uz doplatu: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, nargila, pića posle ponoći i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji: Lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava: Hotel ima 6 bazena – 2 za odrasle i 4 bazena za decu sa ukupno oko 16 tobogana za uzrast 4-12 godina. Tokom zimske sezone se ne greje samo bazen najbliži moru (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela). Od ostalih aktivnosti tu su: vaterpolo, gimnastika u vodi, aerobik, pikado, boćanje, odbojka na plaži, teniski teren, stoni tenis, teren za odbojku, kao i večernji program. WiFi internet je dostupan u svim javnim prostorijama i sobama.

Plaćaju se: sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena i oprema, bilijar i ostalo van koncepta.

Spa & wellness: Gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Uz doplatu : sauna, parno kupatilo, jacuzzi, masaže i ostali tretmani.

 

 

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm