Albatros White Beach 5* lux

Pogledajte na mapi

Ovaj objekat je udaljen 7 min hoda od plaže. Hotel Albatros White Beach smešten je na obali Crvenog mora u Hurgadi, na samo 5 km od Nove marine. Raspolaže otvorenim bazenom, dečijim igralištem i terasom. Besplatan bežični internet dostupan je u svim zajedničkim prostorijama.

Sve sobe su opremljene flat-screen TV-om, a pojedine imaju prostor za sedenje i terasu ili balkon. Kupatila sadrže tuš kabinu, besplatan toaletni pribor i fen za kosu. Gosti mogu besplatno koristiti teretanu, 2 bazena za odrasle osobe i višenamenski sportski teren.

Usluga iznajmljivanja automobila i recepcija koja radi non-stop takođe su u ponudi. U hotelu se mogu organizovati aktivnosti poput ronjenja i gnjuranja. Dodatni sadržaji uključuju 4 dečija bazena, pikado i igralište za decu. U okviru objekta postoji i bar.

Okružni sud u Hurgadi nalazi se na 8 km, a ostrvo Giftun na 10 km od hotela Albatros White Beach. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Hurgada, udaljen 3 km.

Ovaj objekat takođe ima jednu od najboljih lokacija u Hurgadi! Gosti su zadovoljniji lokacijom u poređenju sa drugim objektima u ovoj oblasti.

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm