AEOLOS BEACH RESORT 4* Perama

Pogledajte na mapi

Lokacija: Hotel je smešten u prelepim vrtovima i zauzima uzvišen položaj iznad zaliva. Sastoji se od jedne glavne hotelske zgrade i 11 susednih zgrada tradicionalnog dizajna. Smešten je u mirnom delu oblasti Perama, na istočnoj obali Krfa. Od plaže je udaljen 100 m, grada Krfa 10 km i aerodroma 8 km.

Sadržaj: Recepcija, lobi, wifi, ostava za prtljeg, bazen, peškiri za plažu, 2 restorana, a la carte restoran, 4 bara. teniski teren, stoni tenis, pikado, bilijar, igralište za decu, mini klub, čuvanje dece, fitnes centar, spa, masaže, mini market, parking, animacija…

Usluga: Usluga u hotelu je All inclusive.

Sobe: Sve sobe sadrže balkon, kupatilo, fen za kosu, klimu, telefon, SAT TV, mini bar.

Standard – bungalov pogled bašta

Oko 21 m2, sa pogledom na baštu. Imaju francuski ili dva singl ležaja i sofu, namenjene za 2-3 osobe.

Standard – bungalov pogled more

Oko 21 m2, sa pogledom na more. Imaju francuski ili dva singl ležaja i sofu, namenjene za 2-3 osobe.

Standard glavna zgrada pogled more

Oko 21 m2, nalaze se u glavnoj zgradi, sa pogledom na more. Imaju francuski ili dva singl ležaja i sofu, namenjene za 2-3 osobe.

Family bungalov (otvorenog tipa)

Oko 30 m2, smešteni u bungalovima. Sastoje se od jedne prostorije, imaju francuski ili dva singl ležaja i dve sofe, namenjeni za 2-4 osobe.

Family bungalov (sa kliznim vratima)

Oko 30 m2, smešteni u bungalovima. Sastoje se od spavaćeg dela (francuski ili dva singl ležaja) i dela za sedenje (dve sofe) koji su odvojeni kliznim vratima. Namenjeni za 2-4 osobe.

Deluxe soba pogled more

Oko 25 m2, sa pogledom na more. Nalaze se u glavnoj zgradi ili bungalovima. Imaju veliki francuski ležaj i sofu, namenjene za 2-3 osobe. Dodatno opremljene bade mantilima i papučama, kao i flašom vina i korpom voća za dobrodošlicu.

Superior bungalov pogled more

Oko 25 m2, sa pogledom na more. Imaju francuski ili dva singl ležaja i sofu, namenjene za 2-3 osobe.

Family suite sa dve spavaće sobe (bungalov)

Oko 46 m2, smeštene u bungalovima, sa pogledom na more. Imaju dve spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem, druga sa dve sofe. Namenjen za 2-4 osobe.

Website: www.aeolosbeach.gr

Check In 12:00 pm
Check Out 12:00 pm