Daleka Hit Putovanja 2021

Bancor Travel vam nudi posebnu kategoriju ne tako običnih, dalekih Hit Putovanja!

Vodimo vas u Abu Dabi, Dubaji, Ras el Hajm i druge destinacije koje su u poslednjih nekoliko godina postale Hit Putovanja za veliki broj turista koji ih svake godine poseti.

Pogledajte listu hit putovanja i odmah rezervišite neku od top destinacija!

hit putovanja
Abu Dabi ili Abu Zabi je glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata i drugi po veličini grad te federacije (nakon Dubaija) i prestonica istoimenog Emirata.
Dubai, drugi po veličini emirat predstavlja destinaciju suprotnosti, gde se arapska tradicionalnost susreće sa aposlutno modernim. Doživite čaroliju arapskog sveta i otkrijte sami jedinstveni san iz poznatepriče o 1001-oj noći. Dubai je poznat i kao jedna od najatraktivnije hit putovanje. Uživajte u luksuzu mnogobrojnih hotela popust: Bur Al Arab, Atlantis The Palm, Jumeirah Beach Hotel, Sofitel Jumeirah Beach Hotel, Dubai Marina Beach Resort & Spa, Hawthorn Suits by Wyndham, Byblos Marina, Lotus Marina, Aurist First Central, Signature hotel Al Barsha i doživite fascinantnu atmosferu Dubaija i uživajteu orijentalnoj gostoljubivosti.
Ras el hajm se nalazi na obali Persijskog zaliva na severnom kraju Ujedninjenih Arapskih Emirata. Ras Al Khaimah emirat zahvata područje od 43 km gde živi oko 263 hiljada stanovnika. Predivne lagune i peščane plaže nadovezuju se na planinsku granicu sa Omanom. Jedno od neverovatnih Hit Putovanja!
Šardža je treći grad po veličini u UAE. Nalazi se u severostočnom delu Persijskog zaliva na Arabijskom poluostrvu. Ovo je prestonica istoimenog Emirata. Porodica Al Qasimi vlada ovim gradom još od 18. veka. Palata emira je na samo 20 km od grada. Gradske atrakcije su arheološki, prirodno-istorijski, naučni muzej, kao i muzej nasleđa, islamske umetnosti i kulture.

Top Destinacije

Ujedinjeni Arapski Emirati

Sejšeli

Maldivi

Tajland

Kuba

Zanzibar