+381 631837333

DUBAI 26.04.-02.05.2023.

             Od 799€              

DUBAI

“The 10th Annual Meeting of the International Hybrid Congress of Joint Reconstruction Middle East” (ICJR ME)
from 28-30 April 2023 in Jumeirah Emirates Tower, Dubai UAE
Više informacija možete naći na linku kongresa https://icjrmiddleeast.com/

Paket aranžman – DIREKTAN LET FLY DUBAI

 

26.04.-02.05.2023.

Last minute ponuda

PRVOMAJSKI PRAZNICI   –  DUBAI 

DUBAI  GRAD BUDUĆNOSTI

PRVOMAJSKI PRAZNICI   – DIREKTAN LET FLY DUBAI 26.04.-02.05.2023.  večernji let u povratku 

Paket aranžman – DUBAI 799 €

 

26.04.-02.05.2023.

6 noći / 7dana

Od 849 €

Dubai, drugi po veličini emirat predstavlja destinaciju suprotnosti, gde se arapska tradicionalnost susreće sa aposlutno modernim. Doživite čaroliju arapskog sveta i otkrijte sami jedinstveni san iz poznatepriče o 1001-oj noći. Dubai je poznat i kao jedna od najatraktivnija turistička destinacija. Dubai je jedan od 7 Emirata u UAE. To je jedan moderan, sofisticirani grad koji se razvija brzinom svetlosti. Rezultat ovoga je pronalazak nafte koja predstavlja skupoceni izvor finansija. Sa mudrom politikom Šeika, Dubai je brzo prerastao u grad sa najvećim brojem atrakcija sveta, zajedno sa velikim oblakoderima tako da se još i naziva „ Novi NEW YORK“ u arapskom svetu. Uživajte u orijentalnoj gostoljubivosti.

U CENU ARANŽMANA UKLJUČENE SU SLEDEĆE USLUGE:
Povratna avio karta na relaciji Beograd – Dubai kompanijom Fly Dubai, obroci u avionu, transferi u Dubaiju:aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u hotelu 4 zvezdice u dvokrevetnim sobama sa uključenim doručkom (bife-švedski sto) – 6 noćenja u dvokrevetnim sobama, doček i ispraćaj lokalnog vodiča na aerodromu, organizacioni troškovi.
U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:
Kotizacija – Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se kupiti u agenciji- 1.100,00 dinara po osobi), boraviđšna taksa koja je cca 5 USD po osobi po noći- plaća se na recepciji, fakultativni izleti i programom sve nepomenute usluge.

FAKULTATIVNI IZLETI –cena po osobi:
1. Panoramsko razgledanje grada + fontana + Shopping Dubai Mall = 65 evra
(povratni transferi, lokalni vodič). Kupovina ulaznica za Burj Kalifu je individualna i iznosi cca 50 eur
2. Miracle Gardens + Global village = 60 evra
(povratni transfer, ulaznice za parkove i lokalni vodič)
3. Krstarenje luksuznom jahtom = 85 evra
(povratni transferi, krstarenje 2 sata, bezalkoholno piće)
4. Kite beach + Dubai Creek = 35 evra
(povratni transfer i pratilac grupe)
5. Safari Dubai = 65 evra
(povratni transfer, vožnja džipovima kroz pustinju, jahanje kamila, lokalni vodič i večera)
Svi izleti rade se u saradnji sa lokalnim partnerom (turističkom agencijom). Prijavljivanje se vrši u agenciji, a plaćanje partneru u Dubaiju.
Korisne informacije:
Potrebno je poneti sa sobom „ispravljač“ tj. adapter za struju sa 3 utičnice
Lokalna valuta je AED (dirham) – 1 dirham je cca 3,5 USD. Preporučuje se da se na put nose USD a ne EUR
Dozvoljeni prtljag: 30 kg + 7 kg ručnog prtljaga.
Vremenska razlika Srbija/ Dubai je + 3 sata – sva vremena u programu su lokalna.
April je topao i vlažan u Dubaiju kako dolazi leto. Svakog dana ima 10 sunčanih sati, a prosečne temperature se kreću između 22⁰C i 34⁰C. Temperatura mora se penje na oko 25⁰C – odlično za kupanje i provođenje vremena na plaži.

Hotel: TRYP By Wyndham 4*
TRYP by Wyndham Dubai je lajfstajl hotel u četvrt Barša Hajts, na 600 metara od stanice metroa Dubai Internet City. Centralna lokacija objekta omogućava lak pristup svim glavnim destinacijama Dubaija. Ponuda hotela uključuje besplatan brzi WiFi u svim sobama i zajedničkim prostorijama. Bazen na otvorenom sa ležaljkama za sunčanje, teretana i jedinstveni ugostiteljski objekti su takođe tu da vam pomognu da se opustite. Sve sobe su potpuno opremljene striming servisima za gledanje najnovijeg digitalnog sadržaja. Ponuda obuhvata i mini-bar, sef u sobi, kadu i tuš. Porodice mogu da uživaju u prostranim porodičnim sobama, a ljubiteljima fitnesa su na raspolaganju sale za fitnes. Gosti mogu da se druže sa prijateljima u opuštenoj atmosferi rustičnog restorana Local. Ovaj hotel sadrži 3 restorana, u kojima se pripremaju raznovrsna jela grčke, istočnomediteranske i španske kuhinje.U ponudu hotela su takođe uključeni zajednički prostor za rad (coworking), 1 sala za sastanke, recepcija koja radi non-stop, bazen i teretana.
Web hotela: www.wyndhamhotels.com/tryp/dubai-united-arab-emirates/tryp-by-wyndham-dubai
MINIMUM: 20 OSOBA

PROGRAM PUTOVANJA: 1.dan 26.04.2023 BEOGRAD – DUBAI
Dolazak na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ u 11,00 časova. Direktan let kompanijom Fly Dubai FZ-1746 u 14,00 časova. Obrok u avionu. Planirano sletanje na aerodrom u Dubaiju u 21,20 po lokalnom vremenu. Po sletanju, preuzimanje prtljaga i transfer do hotela i smeštaj. Slobodno vreme za odmor. Noćenje.
2.dan 27.04.2023. DUBAI
Doručak. Fakultativno:panoramsko razgledanje grada + poseta fontani i Dubai Mall-u. Tura počinje od luksuznog hotela Burj Al Arab, jedini hotel u svetu sa 7 zvezdica, gde ćemo napraviti pauzu za fotografisanje. To je hotel izgrađen u obliku jedra i predstavlja sinonim Dubaija i Emirata, što je i bio cilj Šeika kad je poželio izgraditi ovaj hotel.
Nakon Burj Al Araba pravimo kratku kafe pauzu u prelepom objekatu «Jumeirah Madinat» ili još poznati kao „ Arapska Venecija“ ili «Mala Venecija» u arapskom svetu. To je jedan fascinantni kompleks hotela koji su međusobno povezani kanalom po kojem možete ploviti tradicionalnim gondolama. Nastavljamo razgled i idemo do najvećeg arhipelaga izrađenog ljudskom rukom u ovom delu sveta i koji nosi naziv «PALMA». Videćete luksuzne nebodere gde se na krakovima palme nalaze privatne vile sa svojim privatnim plažama. Na kraju se zaustavljamo kod lokacije The Pointe odakle se pruža prelep pogled na hotel Atlanits i Palm Jumeirah. To je hotel koji ima formu Diznijeve kraljevske palate do koje se stiže kroz tunel izrađen ispod morskog dna. Zadnja tačka našeg razgledanja ove ture je Dubai Mall, najveći tržni centar sveta uz posetu i prelep pogled na plešuću fontanu.
Za vreme boravka u Dubai Mallu, možete fakultativno posetiti vidkovac koji se nalazi na 124. I 125. Spratu u Burj Khalifu, najvišoj zgradi na svetu sa koje se pruža fascinantan pogled na celi Dubai. Tura je celodnevna od 10,00 do 20,00 časova. Noćenje.
 • 3.dan 28.04.2023. DUBAI
  Doručak. Fakultativno: poseta Miracle gardens i Globalno selo. Globalno Selo ili “Global Village” nalazi se u blizini oblasti Arabian Ranches na putu za Džebel Ali. Zove se Globalno Selo ili “Global Village“ jer ideja je da se predstavi multikulturalni i multietnički život u Dubaiju. “Global Village” je predivno mesto za odmor, zabavu i opuštanje za celu porodicu u kome možete uživati u svakodnevnoj predstavi brojnih izvođača iz celog sveta.
  Dubai Miracle Garden je jedan od najvećih cvetnih vrtova na svetu sa više od 100 miliona primeraka, a nalazi se u sred pustinje. Ovaj predivni cvetni park nalazi se u Al Barsha 3 u novom delu Dubaija. U ovom cvetnom parku možete videti i dve najveće cvetne skulpture na svetu – avion Emirates Airbus A380 u stvarnoj veličini i cvetna skulptura Miki Mausa. Obe su zabležene u Ginisovoj knjizi rekorda.
  Sa svojim jedinstvenim dizajnom ove vrste u regionu, to je uzbudljiva turistička atrakcija. U njemu ćete videti različite kreacije počev od: kuća, mostova, automobila i mnogih drugih oblika napravljenih od milion cvetića čije su izvedbe dovedene do savršenstva.Ova predivna cvetna bašta u Dubaiju je romantična destinacija i jedna od najfotografiranih znamenitosti na svetu.
  Tura počinje u 14,00 i traje do 22,00 časa. Noćenje.
  4.dan 29.04.2023. DUBAI
  Doručak. Odlazak u kongresni centar Jumeirah Emirates Towers . Celodnevni kongresni program. Noćenje.
  Mogućnost Fakultativno: krstarenje luksuznom jahtom. Krstarenje u trajanju od 2h, luksuznom jahtom pored obale uz fascinantu panoramu najlepših delova Dubaija odakle se može videti zašto je DUBAI jedan od najposjećenijih gradova sveta. U sklopu krstarenja cemo napraviti i pauzu za kratko kupanje.Noćenje.
 • 5.dan 30.04.2023. DUBAI
  Doručak. Fakultativno: Kite beach + Dubai Creek. Dubai se može pohvaliti i sa plažom koja apsolutno podseća na mnogobrojne plaže Kalifornije. Kite Beach jedna je od lepših javnih plaža u Dubaiju. Peščana plaža sa pogledom na Burj Al Arab bogata je i šarenim tezgicama gde se prodaje hrana, piću i mnogi suveniri. Ulaz na plažu se ne naplaćaju, a iznajmljivanje suncobrana i dve ležaljke košta 180AED. Svakako na plažu mogu se poneti i vlastiti peškiri. Tražite li možda i najlepši zalazak sunca u Dubaiju, lokacija je Dubai Creek Harbour (DCH). DCH je još uvek u izgradnja i predstavljati će novi kompleks stambenih i poslovnih zgrada ali i prostor za odmor i zabavu. U DCH nalaziti će se i nova najviša građevina na svetu, visočija i od Burj Khalife – Dubai Creek. Polazak oko 13,00 časova. Noćenje.
  6.dan 01.05.2023. DUBAI
  Doručak. Fakultativno: poseta Miracle gardens i Globalno selo. Globalno Selo ili “Global Village” nalazi se u blizini oblasti Arabian Ranches na putu za Džebel Ali. Zove se Globalno Selo ili “Global Village“ jer ideja je da se predstavi multikulturalni i multietnički život u Dubaiju. “Global Village” je predivno mesto za odmor, zabavu i opuštanje za celu porodicu u kome možete uživati u svakodnevnoj predstavi brojnih izvođača iz celog sveta.
  Dubai Miracle Garden je jedan od najvećih cvetnih vrtova na svetu sa više od 100 miliona primeraka, a nalazi se u sred pustinje. Ovaj predivni cvetni park nalazi se u Al Barsha 3 u novom delu Dubaija. U ovom cvetnom parku možete videti i dve najveće cvetne skulpture na svetu – avion Emirates Airbus A380 u stvarnoj veličini i cvetna skulptura Miki Mausa. Obe su zabležene u Ginisovoj knjizi rekorda. Sa svojim jedinstvenim dizajnom ove vrste u regionu, to je uzbudljiva turistička atrakcija. U njemu ćete videti različite kreacije počev od: kuća, mostova, automobila i mnogih drugih oblika napravljenih od milion cvetića čije su izvedbe dovedene do savršenstva.Ova predivna cvetna bašta u Dubaiju je romantična destinacija i jedna od najfotografiranih znamenitosti na svetu. Tura počinje u 14,00 i traje do 22,00 časa.
  Ili Fakultativno: Safari Dubai. Niste bili u Dubaiju ako niste doživeli Desert Safari. Safari je jedna od najuzbudljivijih, najatraktivnijih i najtraženijih atrakcija u ukupnoj turističkoj ponudi u Dubaiju. Uživajte u vožnji duž peskovitih dina, a zatim se opustite u pustinskom kampu. Krunišite ovu uzbudljivu avanturu s prelepim programom u kojem ćete uživati uz trbušni ples, tradicionalnom egipćanskom plesu i mnogim drugim nezaboravnim sadržajima.
  Doživite tradicionalnio crtanje sa kanom, jahanje kamila, fotografiranje sa sokolom i mnoštvom drugih sadržaja pripremljeno od strane iskusnih profesionalaca. Termin oko 14,00 do 21,00 čas. Noćenje.
  7.DAN 02.05.2023. DUBAI – BEOGRAD
  Doručak i izlazak iz soba oko 11-12 h . Slobodno vreme do 14 h i do polaska transfera na aerodrom. Direktan let kompanijom Fly Dubai FZ-1749 u 18:55 časova. Obrok na letu. Planirano sletanje na beogradski aerodrom u 22:50 časova po lokalnom vremenu. Kraj programa.