OPIS HOTELA

Sunrise Select Garden Beach Resort 5* se nalazi na udaljenosti od 9km od aerodroma i 12km od centra Hurgade. Sastoji se od glavne dvospratne zgrade i kompleksa trospratnih zgrada. Nalazi se na privatnoj peščanoj plaži u čijoj se blizini nalazi koralni greben. Ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži su besplatni za goste hotela.

U okviru hotelskog kompleksa se nalaze otvoreni bazeni, zatvoren bazen, bazen za decu i brojni tobogani, ronilaški klub, Spa i Wellness centar, teretana, fitnes klub, fudbalski i teniski tereni, tereni za odbojku na plaži, bilijar, pikado, prodavnice. Za najmlađe goste hotela tu je igralište i dečji bazen, ali i dečji klub u kojem stručno osoblje organizuje svakodnevne aktivnosti za decu.

Gastronomska ponuda hotela obuhvata sledeće restorane i barove: Nasaya Restaurant & Lounge, Giardino restoran internacionalne kuhinje, Basilico italijanski restoran, Gamila restoran arapske kuhinje, zatim barovi Nasaya Beach, Aqua bar, Oasis Pool bar, Sun Ray lobi bar, Victoria pab, Amuse bilijar bar i Yazol Shisha Tent.

Hoel raspolaže sa 474 lepo dekorisanih soba. Sve sobe su klimatizovane i imaju terasu ili balkon, SAT TV, fen za kosu, telefon, sef, mini bar (uz doplatu).

SADRŽAJI

CENOVNIK


Hoteli u blizini SUNRISE SELECT GARDEN BEACH RESORT 5*