OPIS HOTELA

Ovaj objekat je udaljen 4 min hoda od plaže. Ovo odmaralište sa 5 zvezdica smešteno je u Hurgadi i nudi luksuzan smeštaj sa besplatnom privatnom plažom. Ponudi odmarališta Sunrise Crystal Bay obuhvata 3 otvorena bazena, disko bar i 6 restorana.

Odamaralište Sunrise Crystal Bay poseduje moderno uređene, klimatizovane sobe sa balkonom, 40-inčnim LED TV-om i sopstvenim kupatilom. Pojedine smeštajne jedinice nude pogled na Crveno more, dok pojedini apartmani tipa „suite“ sadrže hidromasažnu kadu ili sopstveni bazen.

U odmaralištu Sunrise Crystal Bay na raspolaganju su vam razni kulinarski specijaliteti koji se služe u brojnim à-la-carte i restoranima sa uslugom na bazi švedskog stola. U ponudi su jela mediteranske i indijske kuhinje, kao i vegetarijanska i jela s roštilja. Posluga u sobi je dostupna non-stop. U barovima se služe kokteli i razna pića.

Oprema za ronjenje i gnjuranje dostupna je uz doplatu. Gosti mogu da se opuste u sauni, hidromasažnoj kadi, turskom parnom kupatilu ili otvorenom bazenu u obliku lagune. Korišćenje teretane, teniskog terena i igraonice takođe je besplatno.

Do tržnog centra Senzo ima 5 minuta vožnje. Centar Hurgade se nalazi na 25 km od odmarališta Sunrise Crystal Bay. Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen je 15 minuta vožnje. Usluga prevoza na raspolaganju je na zahtev.

SADRŽAJI

CENOVNIK


Hoteli u blizini Sunrise Cristal Bay 5*