OPIS HOTELA

Ovaj luksuzni hotelski kompleks se nalazi 6km od centra Hurgade i 5km južno od aerodroma. Smešten u novoj pešačkoj zoni Memša, predstavlja idealnu polaznu tačku za večernje šetnje i kupovinu. Nalazi se na privatnoj, peščanoj plaži dugoj 400m, a upotreba ležaljki i suncobrana se ne naplaćuje. Veći deo je uređena kupališna zona sa postepenim ulaskom u more, dok je manji deo sa koralnim grebenom i privlači zaljubljenike u podvodni svet. Pored toplog Crvenog mora, gostima hotela su na raspolaganju zatvoreni bazen u čijem je produžetku i otvoreni bazen i odvojen bazen za decu, ali i Aqua Park, Diving centar, sportovi na vodi i mogućnost izmajmljivanja brodova i bicikla.

Dodatni sadržaji koji će upotpuniti Vaš boravak uključuju najsavremeniji Spa centar koji se prostire na 1000 kvadratnih metara i Talaso centar u kom možete uživati u tretmanima morskom vodom i morskim elementima. Na raspolaganju su Vam Fitness klub, teretana, tereni za golf sa 9 rupa, teniski tereni, mini golf i bilijar koji će Vaš odmor učiniti aktivnim. U okviru hotela se nalaze i butici, frizer, lekar, banka, internet café, biznis centar I konferencijske sale, rent-a-car I besplatan parking sa 45 mesta za automobile I dva za autobuse. Internet je besplatan na javnim mestima, dok se u sobama naplaćuje.

Hotelski kompleks ima nekoliko restorana i barova: Glavni restoran (Tamarind), restoran Alexsandres, Tanga Lebanese Beach Restaurant & Bar, Bwala Pool Restourant & Bar, Karibu Loby Bar & Lounge, Ukumbi café, Shangalulu Fun Bar, Dewan café (Oriental Shisha corner), Tabaco, Juice Health club bar u Spa centru. U restoranima se služi raznovrsna hrana, od orijentalnih i italijanskih specijaliteta do mediteranskih jela.  Na terasi glavnog restorana se svake večeri organizuju različiti zabavni programi, a generalni menadžer hotela svake subote od 19 časova u lobiju hotela organizuje zabavu, tako da gosti hotela mogu uživati u druženju uz koktele I kanapee I zvukove saksofona.

Ovaj lepo uređen hotelski kompleks preporučujemo I porodicama sa decom zbog bogatih dečjih sadržaja. Kids klub Simba garantuje I najmlađim gostima nezaboravno iskustvo. Ovaj dečji klub je namenjen deci uzrasta od 4 do 12 godina I otvoren je sedam dana u nedelji. Pored dečjeg kluba, tu su I dečji bazen I ograđen peskoviti deo sa spravama za penjanje, spuštanje I druge aktivnosti.

Hotel raspolaže sa 388 prostranih, lepo dekorisanih soba I većina (93%) je sa pogledom na more. Sve sobe sadrže kupatilo sa fenom, WiFI internet (uz doplatu), klima uređaj, SAT TV, klimu, mini bar, ketler, balkon, sef i telefon. Sva kupatila imaju tuš kabinu I kadu. Na raspolaganju su različiti tipovi soba: Standard, Deluxe, Elite, Family, Executive Suites, Junior Suites, Spa I Deluxe Suites, kao I sobe za osobe sa otežanim kretanjem.

Standard sobe veličine 50m2 sa pogledom na brda; Deluxe sobe veličine 50m2 sa pogledom na more; Elite sobe veličine 50m2 sa pogledom na more i benefitima koji podrazumevaju personalizovan check in/out, besplatan ulaz u spa centar, besplatan interent u sobi i poslovnom centru; Porodične sobe su veličine 55m2 sa pogledom na more. 

SADRŽAJI

CENOVNIK


Hoteli u blizini STEIGENBERGER AL DAU BEACH 5*