Palm Royale 5* lux

  0% gostiju je preporučilo

  0 od 5 ocene gostiju

  nema ocena

  Hoteli u Blizini Palm Royale 5* lux

  OPIS HOTELA

  Ovaj objekat je udaljen 7 min hoda od plaže. Okruženo vrtovima sa jezercima i grčkim statuama, ovo odmaralište se nalazi pored plaže u blizini Hurgade i raspolaže velikim sobama sa staklenim vratima koja vode na sopstveni balkon. Nudi besplatan prevoz do Međunarodnog aerodroma Hurgada, besplatan bežični internet i dečji bazen, koji se greje tokom zime.

  Prostrane i klimatizovane sobe u odmaralištu Palm Royale Soma Bay gledaju na Crveno more, na vrtove ili na bazen. Sadrže LCD TV sa satelitskim kanalima, radni sto i moderno kupatilo.

  Svake večeri u azijskom, grčkom, italijanskom i libanskom restoranu odmarališta služe se à-la-carte jela. U egipatskim specijalitetima možete uživati uz muziku za trbušni ples u elegantnom ambijentu sa vitražima.

  Tokom dana se možete osvežiti na privatnoj plaži ili u bazenima. Takođe možete igrati tenis i bilijar ili se opustiti u hidromasažnoj kadi i baru pored bazena. Na raspolaganju vam je i bazen u klubu zdravlja.

  Automobili se mogu iznajmiti na recepciji, koja radi 24 sata dnevno. Odmaralište je udaljeno 50 km od centra Hurgade i 35 km od tržnog centra Senzo Mall.

  Destinacija Zaliv Soma je odličan izbor za putnike koje zanimaju peščane plažesportovi na vodi i gnjuranje.

  SADRŽAJI

  CENOVNIK


  Hoteli u blizini Palm Royale 5* lux