Nebeske stolice I 4* Kopaonik

  OPIS HOTELA

  Nebeske stolice I 4* Kopaonik     Ski in – Ski out 

  Cenovnik   Zima 2018/2019     Nebeske stolice I i II 4*    Rani booking 10%

  Opis: Aparthotel Nebeske stolice 1 ima 35 apartmana na stazi Masinac razlicite strukture za boravak 2–6 osoba. Enterijer apartmana Nebeske Stolice 1 4* je uraden u hrastovom masivu sa brižljivo dizajniranim detaljima. Hotel je tipa ski-in ski-out i predstavlja odlican izbor smeštaja  za porodice sa decom na Kopaoniku

  Hotel sadrži: recepciju, besplatan wirreless internet, skijašnicu, ski rental. U okviru objekta se nalazi restoran „L`ami“ sa prostranom terasom i tri odvojene ambijentalne celine sa kaminom. Pored usluge pansiona, restoran nudi i A’la carte ponudu.

  Pruža uslugu: Najam + polupansion. 

  Apartmani sadrže: CATV, telefon, krevetac (na upit), kupatilo (tuš), fen, kompletno opremljena kuhinja (mini frižider, ugradna ploca sa dve ringle i kvalitetan pribor za individualno pripremanje i serviranje obroka).

  2+0 studio – dva odvojena ležaja (max 2 osobe).
  1+1 studio – trosed na rasklapanje i 1 singl ležaj.
  2+1 studio – dva odvojena ležaja i trosed na rasklapanje za dve osobe (max 4 osobe).
  3+1 apartman – u spavacoj sobi francuski ležaj ili 2 singl ležaja i u dnevnom boravku trosed na rasklapanje i 1 singl ležaj (max 5 osoba).
  4+1 apartman – u spavacoj sobi francuski ležaj i singl lež/francuski ležaj i dvosed na rasklapanje i u dnevnom boravku trosed na rasklapanje i singl ležaj/trosed na rasklapanje (max 6 osoba).

  Dodatni sadržaj: U okviru objekta se nalazi Ski servis AS. Nudi kompletan ski servis, iznajmljivanje skija, opreme, ski škole, individualne i grupne časove

  Za prevoz vašeg prtljaga , od Hotela Grey  do objekta Nebeske Stolice 1 ili Nebeske Stolice 2, brine služba hotela.

  Web site: Kolubara 

  SADRŽAJI

  Internet
  Wi-Fi internet u javnim prostorijama

  Hoteli u blizini Nebeske stolice I 4* Kopaonik